VIDEO: / NEUKUSNO Houston se sprdao s Dallasom, pa dobio sjajan odgovor

29.4.2015.
9:55
VOYO logo

Houston je prvi put nakon 2009. godine prošao prvi krug doigravanja, a do pobjede su Rocketse predvodili James Harden s 28 koševa i osam asistencija, Josh Smith s 20 poena i osam skokova te centar Dwight Howard koji je ubacio 18 koševa uz čak 19 skokova i četiri blokade. Kod Dallasa najbolji su bili Monta Ellis s 25 koševa i sedam asistencija te Dirk Nowitzki s 22 poena i 14 skokova. Tijekom susreta, na Twitter profilu Houstona osvanuo je post u kojem se admin sprdao sa lošom predstavom Dallasa u doigravanju.

"Samo zatvorite oči. Uskoro će sve biti gotovo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Twittera Dallasa uslijedio je sjajan odgovor:

"Ovo nije baš bilo korektno od Houston Rocketsa, ali svejedno vam želimo sve najbolje u daljnjem tijeku doigravanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo brzo uslijedila je isprika od strane Houstona.

"Naš post od ranije je prešao svaku granicu ukusa, i ne pokazuje stvarno poštovanje koje imamo prema Dallas Mavericksima i njihovim navijačima. Ispričavamo se zbog toga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Houston će, tako, u konferencijskom polufinalu igrati protiv boljeg iz serije San Antonio - LA Clippers u kojoj su aktualni NBA prvaci u petom dvoboju ostvarili važnu gostujuću pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat je bio isti kao i u drugoj utakmici (111-107) serije, ali za razliku od tog dvoboja Spursima nije trebalo dodatnih pet minuta za trijumf, jer su uspjeli obraniti prednost u završnici u kojoj je Kawhi Leonard (18 koševa, 9 skokova) pogodio oba slobodna bacanja sekundu prije kraja za konačnih 111-107.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio je s 21 košem, 11 skokova i četiri asistencije predvodio Tim Duncan, a veliki doprinos ovoj pobjedi dali su igrači koji su ulazili s klupe: Manu Ginobili (14 koševa, 6 asistencija), Patty Mills (13 poena) i Boris Diaw (10 koševa, 7 skokova).

Clipperse je poraza koštao užasan šut za tricu (1/14) i nedostatak većeg doprinosa igrača s klupe koji se nisu uspjeli priključiti Blakeu Griffinu (30 poena, 14 skokova, 7 asistencija), Chrisu Paulu (19 koševa, 10 asistencija) i DeAndreu Jordanu (21 poen, 14 skokova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio je domaćin u šestoj utakmici koja je na rasporedu u noći s četvrtka na petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapadna konferencija LA Clippers - San Antonio 107-111 (San Antonio vodi u seriji s 3-2) Houston - Dallas 103-94 (Houston je pobijedio s 4-1)

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo