VIDEO: / Favoriti obznanili svoju kandidaturu za naslov

Do vodstva 2-0 u polufinalnim serijama doigravanja Istocne, odnosno Zapadne konferencije NBA lige stigli su kosarkasi Miami Heata i San Antonio Spursa.

9.5.2014.
8:56
VOYO logo

Miami je u svojoj American Airlines Areni savladao Brooklyn Netse 94-82 i tako upisao osmu uzastopnu pobjedu u doigravanju.

Miami je imao petoricu igraca sa dvoznamenkastim brojem koseva, a predvodio ih je LeBron James s 22 kosa, 4 skoka i 3 asistencije. Chris Bosh je susret zavrsio s 18 koseva i 6 skokova, Dwyane Wade je dodao 14, a Ray Allen 13 loseva. Mario Chalmers upisao je 11 koseva i 5 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/BYyc4egmR_c

Miami je tijekom susreta uglavnom zaostajalo sve do Allenove trice za 61-58 tri minute i cetiri sekunde prije kraja trece cetvrtine. Posljednju je dionicu igre Heat potom dobio 25-15 i osigurao uvjerljivo vodstvo u seriji. Kod Netsa je prednjacio Mirza Teletovic s 20 koseva, a trice je gadao 6-9. Shaun Livingston zabio je 15, a Paul Pierce i Joe Johnson po 13 koseva svaki. Izostao je pak ucinak playmakera Netsa Derona Williamsa koji je prvi put u karijeri ostao bez kosa u doigravanju uz sut iz igre 0-9.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada serija seli u Brooklyn gdje je u subotu na rasporedu treca utakmica.

San Antonio Spursi protiv Portlanda su odigrali novu sjajnu napadacku utakmicu u svom AT&T Centeru, izgradili prednost od 19 koseva prije poluvremena i istu do kraja sigurno sacuvali. Spursi su sutirali s vise od 55% uspjesnosti u posljednje tri utakmice doigravanja i te su eksplozije u napadu svaki put koristili za stjecanje prednosti i kasnije pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/qag-lrGAtb0

Cak sedmoricu dvoznamenkastih igraca Spursa vodio je Kawhi Leonard s 20 koseva. Iz igre je sutirao 8-9, od cega 4-4 s linije za tri poena. Tony Parker upisao je 16 koseva uz 10 asistencija, Manu Ginobili zabio je takoder 16, dok je Tiago Splitter upisao 10 koseva i 10 skokova. Najefikasniji kod Portlanda s 21 kosem bio je Nicolas Batum. LaMarcus Aldridge upisao je double-double sa 16 koseva i 10 skokova, dok je Damian Lillard zabio 19 koseva. Portland je iz igre sutirao tek 43%, cak 10% slabije od svojih suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serija sada seli u Portland, a sljedeca je utakmica na rasporedu u subotu.

Istocna konferencija: Miami (2) - Brooklyn (6) 94-82 (James 22k, Bosh 18k / Teletovic 20k) (Miami vodi u seriji 2-0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapadna konferencija: San Antonio (1) - Portland (5) 114-97 (Leonard 20k, Parker 16k, 10a / Batum 21k, 9a) (San Antonio vodi u seriji 2-0)

Uoci jos jednog glatkog poraza u drugoj polufinalnoj utakmici Zapadne konferencije NBA lige kosarkase Portland Trail Blazersa u svlacionici je docekalo jos jedno neugodno iznenadenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio Spursi slavili su sa 114-97, te su poveli s 2-0 u seriji do cetiri pobjede. Za Portland je to bio jos jedan tezak poraz, a prije utakmice, odnosno po dolasku u svlacionicu docekalo ih je bizarno iznenadenje – zmija!

Bek Mo Williams je uslikao posjetitelja gostujuce svlacionice u Teksasu, a potom sliku objavio na profilu drustvene mreze Instagram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zmija je, kako prenose americki mediji, bila otrovna! A da li je upravo ona kumovala i porazu, ostat' ce enigma. Kako bilo, ovo je definitivno bilo neugodno iskustvo za one koji su se i susreli sa njom!

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo