DONČIĆ I JAMES IMALI SVOJ MALI PRIVATNI ŠOU: / Napravili su spektakl u Los Angelesu u međusobnom 'ratu' za triple-double

Image
Foto: Profimedia

Bojan Bogdanović u porazu Utah Jazza u Torontu nije briljirao, isto kao niti ostali u njegovoj momčadi

2.12.2019.
7:34
Profimedia
VOYO logo

Nakon fantastičnih partija kojima je dokazao da je u ovom trenutku dio NBA elite, gledajući po brojkama u tekućoj sezoni (22.1 poen, 4.4 skoka i 2.2), najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović, je u noći s nedjelje na ponedjeljak po hrvatskom vremenu u Scotiabank Areni u Torontu, odigrao najlošiju partiju ove sezone, gledajući po broju ubačenih poena. Babo je u porazu svog Utah Jazza protiv aktualnih NBA prvaka Toronto Raptorsa (130:110) zabio 11 poena uz 7 skokova i 2 dodavanja za 29:35 minuta na parketu.

Image
AMERIKANCI VRIŠTE OD SMIJEHA, I VI ĆETE: /

Ovako je Rondo dao do znanja Luki Dončiću tko je gazda

Image
AMERIKANCI VRIŠTE OD SMIJEHA, I VI ĆETE: /

Ovako je Rondo dao do znanja Luki Dončiću tko je gazda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Siakam zabio 19 u prvom poluvremenu

Pascal Siakam briljirao je u prvom poluvremenu u dresu Raptorsa ubacivši 19 poena. Na kraju je zaustavio na 35 poena, 5 skokova i isto toliko asistencija. Mike Conley bio je najefikasniji u redovima poražene momčadi sa 20 poena. Jeff Green je ubacio, ušavši s klupe, 19 dok je prva violina momčadi Donovan Mitchell ubacila skromnih 16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branič Toronta Fred VanVleet bio je drugi najefikasniji igrač pobjedničke momčadi sa 21 poenom. Norman Powell pratio ga je na vanjskim pozicijama s 15 koševa. Najzanimljivije sažetke utakmice možete pogledati - OVDJE.

Clippersi utrpali 150 poena Washingtonu

Los Angeles Clippersi Ivice Zubca pružili su ofenzivno sjajnu partiju protiv Washington Wizardsa. U utakmici bez obrana odigranoj u Staples Centeru u LA-u slavili su domaći Clippersi rezultatom 150:125. Zubac je susret započeo u petorci, kao i svaki put, te je za 15:34 ubacio samo 2 poena uz 4 skoka i dodavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih košarkaša svijeta Kawhi Leonard bio je najzaslužniji za pobjedu svoje momčadi sa 34 poena, dok je Paul George dodao 31 uz 8 skokova. Rui Hachimura bio je najbolji u redovima poražene momčadi sa 30 poena, uz 9 skokova i 3 asistencije. Skraćenu snimku utakmice možete pogledati - OVDJE.

Luka u Los Angelesu

Oči čitavog košarkaškog svijeta bile su uperene prema Staples Centeru, gdje su domaći Lakersi, u istom danu kao gradski rivali Clippersi, ugostili NBA momčad. Ovog puta, u grad su bili došli Luka Dončić, najveća senzacija dosadašnjeg dijela NBA sezone i njegovi Dallas Mavericksi. LeBron James, s druge strane, hvali Luku za njegove ovosezonske partije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba Dončića i Jamesa za triple-double

Nedjeljno popodne u Kaliforniji je, tako, bilo rezervirano za sudar nadolazeće megazvijezde i najboljeg košarkaša današnjice koji su pretvorio u borbu za triple-double učinak, u susretu u kojem su pobijedili Mavericksi 114.100, tako uzvrativši Lakersima za poraz prošlog mjeseca. Na kraju ga nisu ostvarili, ali su oba bili blizu. Dončić se na kraju zaustavio na 27 poena, 10 asistencija i 9 skokova za 32:41 na parketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James je, pak, ostvario učinak od 25 poena, 9 skokova, 8 asistencija, 4 ukradene lopte i jednu blokadu za 36.25. Dalllas je do pobjede, između ostalog, došao i sjajno odigranim drugim poluvremenom, prekinuvši niz Lakersima od 10 pobjeda. Novu briljantnu partiju Luke Dončića možete vidjeti - OVDJE.

U trećoj četvrtini Luka je ubacio 16 poena, a OVDJEmožete vidjeti kakav je dar-mar napravio na parketu kultne dvorane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pistonsi razbili Spurse

Detroit Pistons su sa 132-98 'razbili' San Antonio Spurse, a najzaslužniji za pobjedu domaće momčadi bio je Christian Wood sa 28 koševa i deset skokova. DeMar DeRozan je bio najbolji pojedinac Spurs sa 20 pogodaka, a Luka Šamanić nije ulazio u igru.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks 100-114 Brooklyn Nets - Miami Heat 106-109 New York Knicks - Boston Celtics 104-113 Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies 107-115 Detroit Pistons - San Antonio Spurs 132-98 (Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio) New Orleans Pelicans - Oklahoma City Thunder 104-107 Orlando Magic - Golden State Warriors 100-96 Toronto Raptors - Utah Jazz 130-110 (Bojan Bogdanović je odigrao 30 minuta za Utah i zabio je 11 koševa te upisao sedam skokova, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu) LA Clippers - Washington Wizards 150-125 (Ivica Zubac je odigrao 16 minuta za LA Clipperse, zabio je dva koša i upisao četiri skoka i jednu asistenciju)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo