Nasilna strana Michaela Jordana: 'MJ je prišao Perdueu i bum, bilo je gotovo'

Nije tajna da je po mnogima najbolji košarkaš svih vremena Michael Jordan bio ponekad i jako opak prema svojim bivšim suigračima iz Chicago Bullsa.

4.2.2015.
6:26
VOYO logo

Godinama su po medijima kružile priče kako je Jordan posebice bio grub prema Steveu Kerru i Judu Buechleru.

No, danas 49-godišnji Grant, koji je boje Bullsa branio između 1987. i 1994. godine, otkrio je u razgovoru za njujoršku radio postaju Hot97 da je jednom prilikom Air Jordan bio posebno grub prema 216 centimetara visokom Willu Perdueu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mrzim pričati tu priču, ali Will i ja smo dobri prijatelji. Odigrali smo jednu akciju i Will je napravio 'ilegalni pick' (kretao se u bloku) na MJ-u, na što mu je MJ rekao: 'Nemoj to ponoviti'. 'O čemu pričaš?', uzvratio je Will. MJ je rekao u redu. Phil (Jackson, bivši trener Bullsa, op.a.) rekao je da to ponovimo. Tako smo naravno to ponovili još dva puta, kao i 'ilegalni pick'. MJ je prišao Willu i bum, bilo je gotovo. Mi smo svi primili Willa, pa nećeš valjda ozlijediti MJ-a, iako se on može brinuti za sebe. Sljedećeg dana u avionu Will se pojavio s velikom šljivom“, objasnio je Grant.

Perdue je za Bullse igrao između 1988. i 1995. godine i onda opet između 1999. i 2000. godine, te je s njima osvojio tri NBA prstena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo