NAKON 17 GODINA LEGENDA ODLAZI IZ SAN ANTONIA: / Parker u Hornetse, Nurkiću novi ugovor

Image
Foto: AFP

Parker odlazi nakon skoro 2 desetljeća

7.7.2018.
15:02
AFP
VOYO logo

Nakon 17 godina u San Antonio Spursima francuski playmaker Tony Parker (36) karijeru će nastaviti u Charlotte Hornetsima s kojima je dogovorio dvogodišnji ugovor po kojem će zarađivati pet milijuna dolara po sezoni.

Legenda ekipe

Parker je za San Antonio igrao od 2001. godine, te je sa Spursima četiri puta bio prvak NBA lige (2003, 2005, 2007, 2014), a 2007. godine bio je najkorisniji igrač finala doigravanja. Tony Parker spada u najveće legende San Antonia, uz Tima Duncana, Davida Robinsona i Manua Ginóbilija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nurkiću novi ugovor

Bivši košarkaš Cedevite i reprezentativni centar Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić (23) ostaje u Portland Trail Blazersima s kojima je dogovorio novi četverogodišnji ugovor. Novi ugovor vrijedan je 48 milijuna dolara, ali američki mediji navode da je prije nekoliko mjeseci Nurkić odbio potpisati još bogatiji ugovor sa Portlandom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao i u Cedeviti

Ostanak Nurkića bio je jedan od prioriteta Portlanda, u kojem je u prošloj sezoni imao prosjek od 14 koševa i 9 skokova po utakmici. Nurkić je dvije godine proveo u zagrebačkoj Cedeviti (2012–2014), a potom je otišao u NBA ligu. U Denver Nuggetsima je igrao dvije i pol sezone, a u veljači 2017. prešao je u Portland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo