NAKLON DO PODA, MAJSTORI: / LeBron James se poklonio Kobe Bryantu i Stephu Curryju

Image
Foto: AFP, Harry How
Image
Foto: AFP, Harry How

Teško je riječima opisati na koji je način završio osnovni dio ovogodišnje NBA sezone.

14.4.2016.
10:00
AFP, Harry How
VOYO logo

U večeri koja je u potpunosti pripala Crnoj mambi koja je svijet počastila sa 60 poena u srazu s Utah Jazzom, Golden State Warriorsi srušili su rekord Jordanovih Bullsa iz sezone 1995/1996. Steph Curry predvodio je svoje Warriorse u pobjedi nad Memphisom sa 46 poena. Bila je to za aktualne NBA prvake rekordna 73. pobjeda u regularnoj sezoni, jedna više od Jordanovih Bullsa (72-10). Uz to, naš Bojan Bogdanović je odigrao ponajbolju partiju svoje karijere na američkim parketima i Raptorse za kraj sezone počastio sa 29 poena.

Bryant i Curry za pamćenje

Ludu noć u NBA-u pratio je i jedan od najboljih košarkaša današnjice LeBron James, koji je putem video poruke čestitao Bryantu na veličanstvenoj karijeri i Curryju koji je s 10 ubačenih trica preskočio letvicu od 400 upisanih trica u sezoni. Zaustavio se na rekordne 402 trice, a usporedbe radi prošle je sezone stao na brojci 286.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam Warriorsima na srušenom rekordu, 73 pobjede u sezoni. Stephu Curryju koji je postao prvi igrač s preko 400 trica u sezoni. Nevjerojatno! I za kraj, čestitam velikom Kobeu na vrhunskoj karijeri. Sretan sam što svjedočim nevjerojatnoj košarkaškoj večeri", poručio je LeBron putem Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo