BOGDANOVIĆ IZRIČITO MOLIO DA SE KUPE RESPIRATORI: / Na površinu isplivala i ostala njegova dobra dijela; 'Ne želi da se o tome priča javno'

Image
Foto: Instagram: Bojan Bogdanović

Bojan Bogdanović poslao novčanu donaciju mostarskoj bolnici od 50 000 dolara

26.3.2020.
12:24
Instagram: Bojan Bogdanović
VOYO logo

Kažu da se u teškim vremenima vide veliki ljudi, da se na muci poznaju - junaci! Vijest o velikodušnoj donaciji najboljeg hrvatskog košarkaša iz dalekog Salt Lake Cityja objavio je sam SKB Mostar, odakle su se priopćenjem zahvalili rođenom Mostarcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DALIĆ I BOGDANOVIĆ POKAZALI VELIKO SRCE: /

Izbornik donirao 40.000 kuna bolnici u Livnu, Babo 350.000 Mostaru

Image
DALIĆ I BOGDANOVIĆ POKAZALI VELIKO SRCE: /

Izbornik donirao 40.000 kuna bolnici u Livnu, Babo 350.000 Mostaru

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

'Istina da je Bojan Bogdanović bolnici donirao 50 000 dolara za respiratore'

Da je Bojan Bogdanović poslao novčanu donaciju mostarskoj bolnici potvrdila nam je i glasnogovornica SKB Mostar Adrijana Pandža, koja je kao posrednika navela oca Marija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, istina je da je Bojan Bogdanović bolnici donirao 50 000 dolara za respiratore", kazala nam je Adrijana Pandža koja nam se javila iz bolnice u kojoj vladaju posebne mjere zbog pandemije koronavirusa, koja je pogodila i Bosnu i Hercegovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trudimo se", kazat će Adrijana Pandža.

Bojanov otac kontaktirao ravnatelja bolnice Ante Kvesića

Inače, Bojanov otac kontaktirao je ravnatelja bolnice Ante Kvesića i ponudio novčanu pomoć. Izričito je naglašeno da se novcem kupe respiratori, pa će u tom pravcu i ići donacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, tko zna da li bi se uopće i saznalo za ovu donaciju da ju ponosno nije objavila sama bolnica. Ostala bi "anonimna"...

"U ime SKB Mostar, svih pacijenata o kojima skrbimo, iskreno hvala Bojanu i njegovoj obitelji s nadom da će i drugi, koji su u mogućnosti, slijediti primjer društveno odgovornog ponašanja sada kada je svaka pomoć više nego dobrodošla", stoji u objavi na web stranici SKB Mostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo nije prva Babina donacija

Ovo nije prva Babina donacija. "Naime, po Mostaru se i prije govorilo da je NBA zvijezda donirala sportsku opremu ili slične stvari onima kojima je to potrebno, ali sam Bogdanović insistirao je na tome da se o tome ne priča javno", pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bojan tip osobe koja se time ne želi 'hvalisati'

"Nije samo stvar u tome što je Bojan tip osobe koja se time ne želi 'hvalisati', nego ima dosta i do mostarskog mentaliteta, koji će često i najpozitivniju stvar pretvoriti u nešto negativno", stoji u tekstu spomenutog dnevnog sportskog lista.

Raste broj zaraženih i u BiH

Za spomenuti kako raste broj zaraženih i u BiH, do sada je za ukupno 185 osoba potvrđena infekcija COVIDOM-19. U bosanskoj pristolnici je još jedna osoba zaražena koronavirusom. Riječ je o ženi s Ilidže koja je sinoć testirana. Prije 14 dana žena se vratila iz Turske. Policijski sat u BiH prekršila je čak 51 osoba i to na području Kantona Sarajevo, javljaju tamošnji mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hrvatskoj potvrđen 481 slučaj

Što se tiče Hrvatske, kod nas je potvrđen ukupno 481 slučaj zaraženih koronavirusom, što znači da ih je 39 više nego jučer, a imamo i dva smrtna slučaja. U Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” u četvrtak je preminula i druga žrtva koronavirusa u Hrvatskoj, potvrdio je Hini ministar zdravstva Vili Beroš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obdukcija je utvrdila da je muškarac iz Istre, koji je preminuo ranije, umro upravo od koronavirusa. Također, novost je da su zaražena i dva policijska službenika koji su sada u izolaciji, a čak 90 policajaca nalazi se u samoizolaciji.

Također, 22 osobe su ozdravile i otpuštene su iz bolnice. Obavljeno je 3.958 testiranja. U svijetu je do trenutka pisanja ovog teksta zabilježeno 470.800 slučajeva zaraze koronavirusom. Preminulo je 21.221 ljudi, a izliječeno je njih 114.696.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo