MLADI KOŠARKAŠ SRUŠIO SE NA UTAKMICI I UMRO U BOLNICI: / Objavljeni potresni detalji tragedije

Image
Foto: KITV.COM

Emil Isović (21) preminuo u Honoluluu gdje je igrao za sveučilište Hawaii Pacific Basketball

28.12.2018.
14:31
KITV.COM
VOYO logo

Švedski košarkaš crnogorskog podrijetla Emil Isović (21) preminuo je u Honoluluu gdje je igrao za sveučilište Hawaii Pacific Basketball, javlja KITV.COM. Isović se rodio u Norveškoj, nastupao je za Švedsku odakle je otišao na Havaje gdje je studirao komunikologiju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oživljavali ga 20 minuta

Međutim, uoči Božića, nekih tjedan dana, Isović se srušio na utakmici tijekom minute odmora. Oživljavali su ga 20 minuta i prebacili u najbližu bolnicu na Havajima, ali pluća su mu već otkazala, imao je i veliko oštećenje mozga i u principu malo je šanse i bilo za njegov oporavak, javljaju skandinavski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadobio nezgodan udarac u predjelu grudi

Nesretni mladić, porijeklom iz Bijelog Polja u Crnoj Gori, tokom dvoboja zadobio je nezgodan udarac u predjelu grudi. Nakon udarca Isović je završio na klupi gdje se srušio, a liječnici su brzo reagirali.

Mladi košarkaš hitno je prebačen u bolnicu, u kojoj je sedam dana trajala borba za njegov život. Njegovo oživljavanje trajalo je 20 minuta, što je ostavilo ozbiljne posljedice jer su pluća otkazala, uz poprilična oštećenja mozga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isović je rođen 1997. godine u norveškom gradu Kristianstadu, a oni koji su ga poznavali pričaju kako se radi o talentiranom sportašu i divnom prijatelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo