Michael Jordan dobio nasljednika u vlastitoj školi!

Elijah Wilson zove se srednjoškolski američki košarkaš koji je za svoju momčad, New Hanover Laney High School iz Sjeverne Karoline, izjednačio jedan znameniti rekord slavnog Michaela Jordana.

15.2.2012.
11:08
VOYO logo

Riječ je najvećem broju koševa na jednoj srednjoškolskoj utakmici, točno 42, koji je u svom vlasništvu držao slavni Michael Jordan još od 1980. godine. U ponedjeljak je isti učinak Wilson uspio polučiti u 68:62 pobjedi njegove momčadi protiv New Berna, do koje su domaćini došli nakon čak četiri produžetka. Istina je da je Michael Jordan 42 koša prije 32 godine ubacio u osnovnom dijelu utakmice. U prilog Wilsonu pak ide činjenica da je svoja 42 koša zabio pod pritiskom pobjede zbog ulaska u doigravanje.

http://vp.mgnetwork.net/viewer.swf?u=3208a8aca816102faba2001ec92a4a0d&z=NCT&embed_player=1 Neposredno nakon svoje najbolje odigrane utakmice u karijeri, talentirani je srednjoškolac objavio da će sveučilišnu karijeru početi na Charlestonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam si brojao koševe. Mislio sam da sam zabio oko tridesetak i tek su mi nakon utakmice rekli da sam dostigao Jordana. Sjajan osjećaj, nemam riječi", izjavio je Wilson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo