VIDEO: / Kakva čudesna večer LeBrona Jamesa!

13.11.2012.
10:00
VOYO logo

Rocketsi su minutu i pol prije kraja vodili sa 110:106, ali onda se ukazao James i odveo Heat do šeste uzastopne pobjede protiv Houstona. Treba naglasiti da je najbolji igrač gostiju 32 od svojih 38 koševa postigao u drugom poluvremenu. Tradicionalno je najveću pomoć imao od Chrisa Bosha (24 koša, deset skokova) i Dwyanea Wadea (19 koševa, sedam asistencija). Chandler Parsons je upisao rekord karijere s 26 poena, James Harden je dodao 22, a Omer Asik 19 uz 14 skokova za Rocketse.

Boston je u United Centeru pobijedio domaći Chicago sa 101:95 i postao prva momčad nakon 8. travnja koja je ubacila Bullsima više od 100 koševa. Briljirao je Rajon Rondo s 20 koševa i deset asistencija, a samo mu je jedan skok nedostajao do triple-doublea. Ovo mu je bila 31. utakmica zaredom u kojoj je imao najmanje deset asistencija, što je najdulji ligaški niz još od Johna Stocktona koji je od 27. veljače do 29. studenog 1989. skupio 37 takvih dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Russell Westbrook je na 24. rođendan odigrao najbolju utakmicu ove sezone i s 33 koševa i deset skokova bio najzaslužniji za pobjedu Oklahoma Cityja u Detroitu (92:90). Dobro ga je pratio i Kevin Durant s 26 poena i devet uhvaćenih lopti za šestu pobjedu prošlosezonskih prvaka Zapada. Pistonsi su, pak, na omjeru 0:8 što je najgori start u sezonu u klupskoj povijesti.

Čak su tri produžetka trebala Utah Jazzu da dođe do pobjede protiv Toronta 140:133, a najveće zasluge za prvu gostujuću pobjedu momčadi iz Salt Lake Cityja pripadaju Alu Jeffersonu koji je dvije sekunde prije kraja osnovnog dijela pogodio tricu za izjednačenje. Bila mu je to tek druga trica u devetogodišnjoj karijeri u NBA ligi, a dvoboj je okončao s 24 poena i 17 skokova. Paul Millsap je za Džezere ubacio 34 koša, dok Raptorsima nije bilo dovoljno 37 poena DeMarcusa DeRozana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo