Memphis priprema nokaut najbolje momčadi Zapada

Košarkaši Memphisa, osmoplasirane momčadi Zapada, iznenađujuće su svladali najbolji sastav svoje konferencije San Antonio sa 91:88.

24.4.2011.
16:50
VOYO logo

Spurse je uništio sjajni krilni centar Zach Randolph koji je ubacio 25 koševa. Kod gostiju se all round učinkom istaknuo centar Tim Duncan upisavši 13 poena, 11 skokova i šest asistencija.

Poraz je doživjela i najbolja momčad Istoka te osnovnog dijela NBA lige, ali ni blizu toliko neugodan kao onaj Mamuza. Chicago je izgubio u Indianapolisu 89:84, ali Bullsi su na korak do prolaska u drugi krug doigravanja jer vode 3-1 u pobjedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pacerse je predvodio Danny Granger s 24 koša i 10 skokova, no domaćini su umalo u posljednje dvije minute prosuli čak 13 poena viška.

Bullsi su čak stigli na četiri razlike u zadnji 20-tak sekundi, ali je onda najbolji igrač Derrick Rose napravio netipičnu i vjerojatno ključnu pogrešku u kontranapadu izgubivši loptu. Prvo ime Bikova bio je Yoakim Noah s 21 poenom i 14 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prilično izjednačenoj seriji na Zapadu Portland je u četvrtoj utakmici pobijedio Dallas 84:82 i izjednačio na 2-2.

Brendon Roy je predvodio Blazers s 24 poena, četiri skoka i pet asista, dok je kod Mavericksa Shawn Marion ostvario double-double učinak od 12 koševa i 11 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma je slavila u gostima kod Denvera (97:94) i u prvom krugu doigravanja ima prednost od 3-0. U redovima Thundera je učinkom iskazao Serge Ibaka zabilježivši 22 poena, 16 skokova i četiri blokade. Kod Nuggetsa je Nene Hilario postigao 15 koševa i uhvatio 10 lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo