[FOTO] MEGAPOPULARNA PRIČA SE NASTAVLJA: / Zagreb je dobio novi Dinamo, a ovako će im izgledati dresovi; Sprema se nezapamćena ludnica

Image
Foto: KK Dinamo Zagreb

Dresovi su po boji i garniturama slični onima u kojima nastupaju igrači Futsal Dinama

21.5.2020.
8:16
KK Dinamo Zagreb
VOYO logo

Nakon megapolularne priče oko malonogometnog kluba koji pripada navijačima Futsal Dinama i osnovanog boksačkog kluba Dinama, Zagreb je dobio još jedan Dinamo. Radi se o onom košarkaškom. Naime, kvartovski košarkaški klub Rudeš preimenovan je u ime po uzoru na slavni nogometni klub i simbol grada. "KK Dinamo Zagreb" će imati podršku navijačke skupine Bad Blue Boysa, koji će tako uz Futsal Dinamo u dvorani pratiti od sad i košarku. Nema sumnje, očekuje i košarkaše Dinama velika podrška svaku utakmicu. Boysi na utakmicama Futsal Dinama inače rade spektakl, stoga se očekuje nastavak te ludnice i na košarci...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovako će izgledati garniture dresova

Odmah nakon pojavljivanja informacije u medijima da imamo novi košarkaški klub u Zagrebu, na društvenim se mrežama pojavila i garnitura dresova u kojima će košarkaši Dinama iz Zagreba igrati svoje utakmice. Radi se o tri garniture dresa, plavoj, tamno plavoj i bijeloj. Dresovi su po boji i garniturama slični onima u kojima nastupaju igrači Futsal Dinama, starijeg brata KK Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 2006. godine i dolaska nove Uprave kluba na čelu s predsjednikom Mladenom Miholićem, promijenjena je strategija i klub Rudeš se okrenuo radu s mladim igračima i ubrzo postao jedan od najrespektabilnijih hrvatskih klubova u radu s djecom i mladeži.

Slavni hrvatski košarkaški trener Neven Spahija 2011. godine je došao na poziciju potpredsjednika kluba, nakon čega su uslijedili veliki uspjesi i rezultati kvalitetnog rada s mladim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spahija: 'Košarka se u KK Rudeš, a sada KK Dinamo Zagreb, vrlo ozbiljno shvaća'

“Dolazak na mjesto potpredsjednika KK Rudeš nije nikakva slučajnost. Dobro sam poznavao ljude koji su involvirani u rad Kluba, a i neki od njih su moji bivši igrači. Moj posao je košarka, a košarka se u KK Rudeš, a sada KK Dinamo Zagreb, vrlo ozbiljno shvaća. Klub je to u kojemu se isključivo apostrofira stručnost. Edukacija trenera i stručnog kadra jedan je od mojih osnovnih i redovnih dnevnih zadataka koje s veseljem obavljam jer s druge strane imam ekipu koja želi učiti i ići naprijed. Kada ste okruženi takvim ljudima, sportašima, mladima i naravno navijačima – uspjeh je neizbježan, a ja sam iznimno ponosan što sam dio ove ambiciozne sredine”, rekao je Spahija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službena promjena imena dogodila se prije točno tjedan dana, 13. svibnja, o čemu je progovodio novoizabrani predsjednik Marijan Pojatina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vrlo je važno naglasiti kako je odluka o promjeni imena došla nakon dugog promišljanja. U gradu Zagrebu sigurno ima mjesta za još jedan ozbiljan i ambiciozan klub, a mi smo davno dokazali da smo zagrebački klub koji diše plavo, a to su prepoznali i naši navijači Bad Blue Boysi. Naš cilj je vrlo jasan, zahvaljujući preciznoj organizaciji Kluba, sa stručnjacima koji su iskustvo stjecali u europskim i američkim klubovima, s perspektivnim mladima igračima, želimo Klub dovesti na jednu zavidnu razinu uz podršku cijelog grada. Veselimo se jeseni, novoj natjecateljskoj sezoni, ali najviše plavoj podršci s tribina jer ovi dečki koji dušu ostavljaju na terenu to zaslužuju”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo