MARIO HEZONJA OPET IZGLEDA KAO VELIKA ZVIJEZDA: / Otkad je pronašao novi klub, igra fantastično

Image

Među hrvatskom košarkaškom javnošću nema baš neki blistav status zbog njegove stalne igre toplo-hladno s nastupima za reprezentaciju

2.4.2021.
12:30
VOYO logo

Nakon što je neslavno završio (ili bar prekinuo) svoju NBA karijeru, hrvatski košarkaš Mario Hezonja prešao je u grčki Panathinaikos gdje se košarkaški preporodio.

Hezonja je u jučerašnjoj utakmici Eurolige protiv Armanija upisao 17 poena, s tim da je odgovoran i za najbolji potez utakmice. Panathinaikos je pobijedio 86:83 u produžecima, a Hezonja je na kraju regularnog dijela polaganjem izjednačio na 70:70.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski košarkaš najčešće je najbolji čovjek na terenu kad igra za Panathinaikos. No nije samo njegova statistika ono što impresionira navijače ovog velikog grčkog kluba, već i njegov odnos prema klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savršen spoj

Hezonja non-stop na društvenim mrežama iskazuje svoju privrženost klubu i navijačima, a odgovori su podjednako afirmativni. Moglo bi se reći da su Pao i Mario zasad idealan spoj. Uostalom, po dočeku koji su mu pripremili odmah se vidjelo kako će Grci objeručke prihvatiti Hezonju.

Među hrvatskom košarkaškom javnošću nema baš neki blistav status zbog njegove stalne igre toplo-hladno s nastupima za reprezentaciju. Jednom je čak napisao na svom Instagramu da ne igra za Hrvatsku jer mu se "ne da". Još uvijek se ne zna jesu li mu vrata reprezentacije zatvorena zauvijek ili još postoji nada da se vrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo