MAGIJA NA DJELU: / Pogledajte akciju slavne NBA momčadi koja je oduševila svijet

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Sinoć je ponovno bilo uzbudljivo u NBA ligi, a najbolja akcija iz utakmica odigranih u srijedu na večer po američkom vremenu u vlasništvu je San Antonio Spursa.

24.12.2015.
13:22
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Peterostruki NBA prvaci svladali su na gostovanju Minnesota Timberwolvse Damjana Rudeža 83:108, a publika u Target Centru svjedočila je košarkaškom umijeću sastava trenerskog "doktora" Gregga Popovicha, u akciji koja na najbolji mogući način dočarava trenersku filozofiju spomenutog košarkaškog stručnjaka. A to je momčadska igra.

Naime, poznato je da su Spursi momčad koja svoje akcije gradi na velikom broju dodavanja, do trenutka kad netko ne bude u izglednoj poziciji za šut. To su toliko dobro usavršili, da njihove napade zna biti teško braniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uigrana akcija

U trećoj četvrtini pri rezultatu 65:48 za Spurse, društvo iz San Antonija imalo je napad, lopta je došla do Tonyja Parkera koji se u tom trenutku našao na desnoj strani igrališta u samom kutu. U tom trenutku je na poziciji playa bio krilni igrač David West.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parker je vratio Westu, on ju je proslijedio Manu Ginobiliju koji je utrčao u reket. Argentinac je proslijedio u kut za Kylea Andersona, lopta je dalje poslana do Parkera koji je utrčao u reket, vratio ju je Andersonu, da bi na kraju Anderson dodao Westu koji se našao u izglednoj poziciji za šut.

I kad se očekivalo da će West šutirati, on je fintirao šut, ušao u reket, odigrao dodavanje sa Ginobilijem koji se našao na centarskoj poziciji iz taktičkih razloga i na kraju položio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitava akcija trajala je 20 sekundi i ponudila ono najbolje što košarka može ponuditi. Čistu magiju, umijeće, virtuoznost, ljepotu igre...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo