MAGIČNI DONČIĆ TRICOM U POSLJEDNJOJ SEKUNDI SRUŠIO CELTICSE: / Zubac odličan u novoj pobjedi Clippersa

Image

Zubac je bio savršen iz igre, zabio je šest od šest šuteva te utakmicu završio s 12 poena i 12 skokova te dvije blokade

24.2.2021.
8:28
VOYO logo

Dallas Mavericksi predvođeni jednom od najsjajnijih NBA zvijezda Lukom Dončićem polako se dižu ka playoff mjestima na ljestvici Zapadne konferencije. Dončić je i sinoć odigrao ulogu heroja, u pobjedi 110:107 protiv Boston Celticsa zabio je tricu za pobjedu sekundu prije kraja utakmice.

„To je nešto što uvijek pokušavam napraviti, ali nekad jednostavno ne uspijete. Kao u onoj utakmici protiv Portlanda. No nekad mi i uspije“, rekao je nakon utakmice Dončić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je završio s 31 zabijenim poenom te osam asistencija i 10 skokova. Kod Boston Celticsa najbolji je bio Jaylen Brown koji je zabio 29 poena, dok je Jayson Tatum zabio 29 poena. Sažetak utakmice i sjajan Dončićev pobjednički šut pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZUBAC 'UBIO' LATVIJCA MONSTRUOZNIM ZAKUCAVANJEM PA SE IZDERAO NA TRENERA: /

'Je'l ti ovo dovoljno dobro!?'

Image
ZUBAC 'UBIO' LATVIJCA MONSTRUOZNIM ZAKUCAVANJEM PA SE IZDERAO NA TRENERA: /

'Je'l ti ovo dovoljno dobro!?'

'Savršeni' Zubac

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac odigrao je dobru utakmicu u dresu Los Angeles Clippersa koji su upisali pobjedu 135:116 protiv jedne od najlošijih momčadi lige Washington Wizardsa.

Zubac je bio savršen iz igre, zabio je šest od šest šuteva te utakmicu završio s 12 poena i 12 skokova te dvije blokade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clipperse je do pobjede predvodio Kawhi Leonard s 32 poena, a sekundirao mu je Paul George koji je zabio 30. Clippersi su trenutno na drugom mjestu Zapadne konferencije iza Utah Jazza. Sažetak utakmice Clippersa i Wizardsa pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hardenov triple-double

Od ostalih utakmica valja izdvojiti sedmu pobjedu zaredom Brooklyn Netsa. Slavili su 127:118 protiv Sacramento Kingsa, a junak utakmice bio je James Harden koji je ostvario triple-double učinak. Bradonja je utakmicu završio s 29 poena, 14 asistencija i 11 skokova. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA rezultati 23.2.

Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks 112:111 Orlando Magic - Detroit Pistons 93:105 Brooklyn Nets - Sacramento Kings 127:118 New York Knicks - Golden State Warriors 106:114 Toronto Raptors - Philadelphia 76ers 102:109 Dallas Mavericks - Boston Celtics 110:107 Milwaukee Bucks - Minnesota Timberwolves 139:112 Denver Nuggets - Portland Trail Blazers 111:106 LA Clippers - Washington Wizards 135:116 (Ivica Zubac je odigrao 27 minuta za LA Clipperse, zabio je 12 koševa i upisao 12 skokova, jednu asistenciju i dva bloka)

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo