PREKRASNA GESTA

MAGIC JOHNSON NAKLONIO SE HRVATIMA I DRAŽENU PETROVIĆU: Pogledajte kakvu je poruku ostavio nakon odmora u Dalmaciji

Prošlo je 27 godina od smrti Dražena Petrovića, ali njegov talent i karizma stvorili su naslijeđe koje živi i danas. Potvrdili su to mnogi veliki košarkaši i sportaši, a sada i peterostruki NBA prvak Magic Johnson

Jedan od najvećih košarkaša svih vremena Magic Johnson ovog je ljeta stvorio posebnu vezu s Hrvatskom. Legendarni Laker uživao je u ljepotama naše obale, a po povratku u Ameriku poslao je osobnu poruku Biserki Petrović, majci nikad prežaljenog Dražena.

Magic je u rukom napisanoj poruci istaknuo koliko je uživao u Hrvatskoj, a našeg košarkaškog Mozarta izdvojio kao jednog od najboljih svih vremena.

”Odlično sam se proveo na ljetovanju u Hrvatskoj. Hrana je bila odlična, zemlja je prelijepa i čista. Hrvatska je dom jednog od najboljih košarkaša svih vremena, Dražena Petrovića!” – stoji Magicovoj poruci Biserki Petrović koju je poruka posebno razveselila na dan kada slavi 62 godine braka sa suprugom Jovanom.

[VIDEO] ODIGRANA SIGURNO NAJLUĐA UTAKMICA NBA PLAYOFFA: Komentatori u transu nakon serije fantastičnih koševa

Prošlo je 27 godina od smrti Dražena Petrovića, ali njegov talent i karizma stvorili su naslijeđe koje živi i danas. Potvrdili su to mnogi veliki košarkaši i sportaši, a sada i peterostruki NBA prvak Magic Johnson.

Povratak na Net.hr