MAESTRALNI BABO NAPUNIO MREŽICU MAGICA: / Nova vrhunska izvedba Bogdanovića, LeBron školovao 76erse

Image
Foto: Screenshot/AFP

Sedmu pobjedu u posljednjih deset utakmica upisali su košarkaši Indiana Pacersa ovaj put svladavši sastav Orlando Magica rezultatom 121-109.

28.11.2017.
8:19
Screenshot/AFP
VOYO logo

To nije briga Bojana Bogdanovića i društva koji su u Bankers Life Fieldhouseu utakmicu odlučili serijom 13-0 u posljednjoj četvrtini kada su se od 95-91 odvojili na za suparnike nedostižnu prednost. Ujednačen napad Pacersa predvodio je Victor Oladipo koji je bivšoj momčadi isporučio 26 poena pogodivši svojih prvih jedanaest pokušaja. Upravo odličan bio je i Bogdanović s 22 koji su stigli nakon odličnih 7-13 iz igre kojima je priključio i tri skoka. Domanatas Sabonis dodao je 19, a Lance Stephenson i Myles Turner 18 poena svaki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Probuđeni Cleveland Cavaliersi stigli su do osme vezane pobjede, sada protiv Philadelphia 76ersa. U utakmici koju su mnogi gledali kao ogled mentora LeBrona Jamesa i njegova učenika Bena Simmonsa, pobjedu je odnijela i momčad učitelja i on sam priuštivši svom štićeniku 'pakao' i najgoru utakmicu sezone (10 poena, osam skokova). Vođa Cavsa i godinama ponajbolji košarkaš svijeta bio je, pak, nadahnut s 30 koševa, četrnaest uhvaćenih lopti i šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prilično neraspoloženoj momčadi 76ersa spomena vrijeda bio je tek Joel Embiid (30 poena, jedanaest skokova), dok su potpuno razočarali Robert Covington (0-9 za tricu, 1-11 ukupno), J.J. Redick (4-16). Kompletna momčad Philadelphije bila je sramotno loša iza crte za tri poena odakle su pogodili tek tri od 28 pokušaja. Nula je u toj rubrici ostala i kod Darija Šarića koji je pokušao triput ubaciti za tri poena u večeri u kojoj je imao ukupan šut 4-9, a ogled završio sa osam poena i deset uhvaćenih lopti.

Ante Žižić je za 4:38 na parketu za Cavse ubacio dva poena pogodivši jedini pokušaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenađenja su svakako domaći porazi vodeće momčadi Istoka Boston Celticsa (Smart 23) od Detroit Pistona (Drummond 26 poena, 22 skoka, Harris 31) te Golden State Warriorsa koji su bez Kevina Duranta i Stephena Curry pali kod iznimno lošeg Sacramento Kingsa

NBA liga, rezultati:

Indiana Pacers - Orlando Magic 121-109

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphia 76ers - Cleveland Cavaliers 91-113

Boston Celtics - Detroit Pistons 108-118

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New York Knicks - Portland Trail Blazers 91-103

Houston Rockets - Brooklyn Nets 117-103

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio Spurs - Dallas Mavericks 115-108

Golden State Warriors - Sacramento Kings 106-110

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LA Clippers - LA Lakers 120-115

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo