Hrvatski reprezentativac platio 100.000 eura da ode u novi klub

U petak je centar hrvatske košarkaške reprezentacije Luka Žorić (28) napokon zgotovio transfer u redove bogatog i ambicioznoga turskog kluba Fenerbahçea.

Njegov menadžer Aleksandar Rašković objavio je putem vlastitog Twitter-profila da je dosadašnji igrač Malage s istanbulskim klubom potpisao trogodišnji ugovor.

Nova je to izvrsna vijest za navijače kluba nakon što je ovog ljeta doveden najtrofejniji europski trener Želimir Obradović, nakon što je zadržan hrvatski šuter Bojan Bogdanović i, napokon, nakon što je jučer ugovor potpisao sjajni litavski krilni igrač s dugogodišnjim NBA stažom – Linas Kleiza.

Da se transfer bliži realizaciji još je sinoć objavio Opinion de Malaga, dnevni andaluzijski list koji osobito dobro prati događanja u momčadi koju je lani vodio Jasmin Repeša.

Objavili su Andalužani da Turci nisu željeli preko odštetnog iznosa od 800.000 eura. Posao je finaliziran nakon što je Žorić dokupio odštetu sa 100.000 eura vlastitog novca. Ugovor s malaškim klubom Žorić je imao do kraja iduće sezone.

Povratak na Net.hr