LUKA DONČIĆ 'POBJEGAO' IZ SAD-A KAKO BI TRENIRAO: / Zanemario je preporuke iz NBA lige

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Vodstvo NBA lige još uvijek razmatra nastavak sezone odigravanjem utakmica u dva grada

21.5.2020.
7:59
Profimedia
VOYO logo

NBA momčadi očekuju da će oko 1. lipnja dobiti upute iz ureda NBA lige prema kojima će moći pozvati na povratak igrače koji su napustili gradove u kojima igraju domaće utakmice, što bi trebao biti prvi formalni korak ka nastavku natjecanja krajem srpnja.

Momčadi u isto vrijeme mogle dobiti dopuštenje za prelazak s individualnih treninga na grupne treninge

Momčadi očekuju da bi u isto vrijeme mogle dobiti dopuštenje za prelazak s individualnih treninga na treninge u kojima bi moglo sudjelovati više igrača i klupskog osoblja, objavio je ESPN pozivajući se na neimenovani izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Panedmija izazvana širenjem koronavirusa prekinula je NBA sezonu 11. ožujka, a vodstvo lige trenutačno raspravlja o detaljnom planu za nastavak koji uključuje dva tjedna za povratak svih igrača u klubove i boravak u karanteni, jedan do dva tjedna individualnih treninga te dva do tri tjedna za službene trening kampove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JORDAN UZNEMIRIO VLASNIKA BULLSA: /

'On zna da nije bilo tako, sad ću vam reći zašto nismo išli po sedmi naslov'

Mnogi igrači su ostali na lokacijama u kojima su njihove momčadi, a neki od njih su počeli dolaziti u trening centre na individualne treninge. Međutim, ima i onih koji su otišli na druge lokacije, a neki su, poput zvijezde Dallas Mavericksa Luke Dončića, potegnuli čak do Europe, zanemarujući preporuke iz ureda lige.

Žele omogućiti lakši povratak igrača u SAD

NBA povjerenik Adam Silver vjeruje da će u olakšavanju povratku igrača koji su napustili SAD-e dobiti pomoć od državnog vodstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne bude li nekih novih obrata po pitanju pandemije, vlasnici i vodeći ljudi NBA klubova, kao i predstavnici igrača vjeruju da je će Silver u lipnju obznaniti odluku o nastavku sezone, a prve utakmice bi trebale biti odigrane krajem srpnja.

Vodstvo NBA lige još uvijek razmatra nastavak sezone odigravanjem utakmica u dva grada, odnosno na dvije lokacije, a to su Disney World u Orlandu i Las Vegas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavnici igrača i vodstvo lige još uvijek nisu dogovorili kakav će biti sustav natjecanja u nastavku sezone, kakav će biti format doigravanja i hoće li se u akciju vratiti svih 30 momčadi.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo