PRIJATELJ PANDI: / Ekscentrična NBA zvijezda našla klub u Italiji

Metta World Peace ili Panda's Friend, kako god hoćete nazvati košarkaša poznatijeg pod 'pravim' imenom Ron Artest nastavlja svoju košarkašku karijeru u Italiji.

24.3.2015.
11:39
VOYO logo

Jedan od najpopularnijih NBA igrača u proteklih 15-ak godina pokušat će odvesti Cantu do doigravanja u Serie A. Iza Artesta u NBA ligi su odlične utakmice, ali i svađe s trenerima i igračima, te famozna tučnjava s navijačima.

Nedavno se prozvao novim imenom - Panda's Friend i propala mu je avantura u Kini, gdje je zbog problema s koljenom raskinut milijunski ugovor. Sada je spreman i bivši NBA prvak i svojedobno najbolji defanzivni igrač lige želi dokazati da koljena još mogu izdržati vrhunsku košarku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegov dolazak je pozitivan šok u pravo vrijeme, potez koji može pomoći momčadi da izbori doigravanje", rekla je predsjednica slavnog talijanskog kluba Anna Cremascoli. Tako će 35-godišnjak iz New Yorka nakon Bullsa, Pacersa Kingsa, Lakersa i Knicksa zaigrati za bivšeg dvostrukog prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada su miljama od tog uspjeha, tek su 10. u Italiji, no osmo mjesto koje vodi u doigravanje im je udaljeno jednu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo