LEGENDARNI TONI KUKOČ NAJAVLJUJE ČUDO: / 'Tko kaže da ove sezone neće imati 75 pobjeda?!'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Košarkaši Golden State Warriorsa srušili su priošle sezone rekord NBA lige s omjerom pobjeda i poraza 73-9 u osnovnom dijelu sezone.

10.10.2016.
18:25
AFP
VOYO logo

Nadmašili su time Jordanove Chicago Bullse koji su u sezoni 1995/96 upisali omjer 72-10. No, za razliku od Bullsa, Warriorsi na kraju nisu osvojili naslov prvaka, pa je njihov rekord ipak pomalo imao gorak okus.

Zvjezdani trojac

U međuvremenu je Golden State tijekom ljeta doveo super pojačanje, iz Oklahome je stigao Kevin Durant koji će sa Stephenom Curryjem i Klayom Thompsonom činiti zvjezdani trojac. Warriorsi su tim potezom najavili novi pohod na naslov, ali u klubu tvrde da ih rušenje prošlosezonskog rekorda ne zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, jedan je čovjek uvjeren da su itekako sposobni nadmašiti 73 pobjede. Riječ je o umirovljenom hrvatskom košarkašu Toniju Kukoču, članu spomenute legendarne momčadi Bullsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, očekujem da bi ove sezone mogli srušiti vlastiti rekord. Uz još jednog nevjerojatnog igrača u momčadi, tko kaže da neće imati 75 pobjeda ove sezone", istaknuo je Kukoč u razgovoru za radijsku postaju SiriusXM NBA Radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo