Smiješna uporedba: 'On je na razini Michaela Jordana!'

19.8.2012.
16:00
VOYO logo

James (27) je prošle sezone osvojio svoj tek prvi naslov NBA prvaka i to u devetoj sezoni najjače košarkaške lige svijeta. Dva je puta prije toga gubio u velikim finalima, po jednom s Clevelandom i Miamijem.

Suigrač iz Heata, Dwayne Wade, koji je osvojio jedan naslov više od Jamesa, tvrdi da prsteni nisu mjerilo toga koliko je netko zapravo dobar, te vjeruje da će James iduće, ali i narednih sezona biti još bolji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada pogledate Jamesa na koji način igra, to je za sve nas druga razina. "Urok" (naslov NBA prvaka) je skinut i sada mu samo predstoji igranje i uživanje u košarci. Mislim da ćemo ubuduće gledati još boljeg LeBrona koliko god to stravično zvučalo. Trostruki najkorisniji igrač lige pa da bude još bolji?", rekao je Wade te nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riješio se najvećeg straha, onog što mu kritičari i svi koji ga ne vole stalno spotiču. Sada se više ne mora brinuti ni o čemu. Jordan? James je na toj razini. Svjestan je da može postati jedan od najvećih koji su igrali ovu igru, ali to može reći tek kada okonča karijeru. Pred njim je sada najbolje razdoblje karijere. Otprilike je i Jordan ovako započeo graditi svoju legendu. Nadam se da će na kraju i James uspjeti jer bih bio jako sretan zbog njega", zaključio je Wade koji se oporavlja od operacije koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo