LeBRON JAMES DETALJNIM PRISJEĆANJEM ODUŠEVIO AMERIKU: 'Ljudi, pa on, uz sve, ima i fotografsko pamćenje'

Image
Foto: Screenshot Youtube

LeBron je odmah nakon teškog poraza pokazao zavidno pamćenje

14.5.2018.
9:19
Screenshot Youtube
VOYO logo

Ono što čini LeBrona Jamesa najboljim košarkašem današnjice nisu samo njegove nevjerojatne fizičke predispozicije već i njegova košarkaška inteligencija te razumijevanje akcija na terenu.

Košarkaši Bostona pobijedili su njegov Cleveland 108-83 u prvoj utakmici finala Istočne konferencije u doigravanju za NBA prvaka, koja je u nedjelju odigrana u TD Gardenu, ali novinare je impresionirao jedan detalj s press konferencije nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CELTICSI OČITALI LEKCIJU LEBRONU I CAVSIMA: Ponajbolji košarkaš svijeta zaustavljen u TD Gardenu, Cleveland bez šanse

Dobio je pitanje o tome što je krenulo po zlu na početku četvrte dionice, a tada je krenuo detaljan odgovor u kojemu se prisjetio svake akcije: "Što se dogodilo? U prvom napadu, natjerali smo ih da šutiraju sa samo dvije sekunde na semaforu, Marcus Morris je promašio skok šut, ali uhvatio loptu i zakucao. Zatim smo se vratili, odigrali akciju za Jordana Crawforda, odnosno Jordana Clarksona i on je iskoristio blokove te promašio. Oni su skočili u obrani. U obrani smo ih zatim zaustavili. Oni su izvodili loptu sastrane, Jayson Tatum je izvodio loptu. Dodao je Marcusu Smartu u kutu koji je zabio tricu. Mi smo zatim propustili još jedan napad, a Tatum je na drugoj strani, kroz cijeli teren preveo loptu, napravio "Eurostep" i položio desnom rukom. Timeaut!", objasnio je u jednom dahu Lebron.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vođa Clevelanda odigrao je slabu utakmicu. Ubacio je samo 15 koševa uz šut iz igre 5/16, a tome je dodao devet asistencija i sedam skokova.

Kod svoje izjave bio je većinom u pravu, uz sitne pogreške. Pogledajte kako je izgledao "play-by-play":

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

11:44 - Morris skok šut, promašaj 11:42 - Morris skok 11:41 - Morris zakucavanje 11:28 - Clarkson skok šut, promašaj 11:25 - Morris skok 11:18 - Smart polaganje, promašaj 11:17 - Tristan Thompson, skok 11:16 - Thompson, izgubljena lopta 11:14 - Smart trica, Tatus asistencija 10:59 - James izgubljena lopta 10:52 - Tatum polaganje 10:51 - Time-aut Cleveland

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo