KRALJ, KRALJICA I PRINCEZA

LEBRON I KANTER U ŽESTOKOM SUKOBU: Turski centar Knicksa krenuo vrijeđati Jamesa, ovaj mu genijalno odgovorio

Igrala se posljednja minuta prve četvrtine utakmice u Madison Square Gardenu u kojem su kod New York Knicksa gostovali Cleveland Cavaliersi kada je došlo do naguravanja između igrača.

Sve se dogodilo nakon što je LeBron James, igrač u NBA ligi poznat pod nadimkom Kralj, zakucao za prednost gostujuće momčadi i potom se agresivno postavio pred Franka Ntilikinu, belgijskog novaka kojeg su Knicksi izabrali kao osmog na ovogodišnjem draftu. A upravo je spomenutog 19-godišnjak neki dan James spomenuo kao krivi izbor momčadi iz New Yorka nakon čega je u njegovu obranu stao turski centar Enes Kanter, a isto napravio i sad nakon čega je došlo do naguravanja između dvojice.

DRAGAN BENDER ODIGRAO UTAKMICU SEZONE! Hrvatski reprezentativac pokupio pohvale za svoj nastup, Šarić opet razočarao

“On je rookie, ne smije se tako prema njemu ophoditi. Želiš li se na nekoga namjeriti, namjeri se odraslog čovjeka. Umro bih za svoje suigrače. Što god da se dogodi oni na mene mogu računati. Na njih gledam kao na obitelj i ne dozvoljavam da ih se dira”, objasnio je Kanter nakon utakmice što se dogodilo, a zanimljivo je i ono što je rekao samom Jamesu tijekom verbalnog sukoba riješenog tehničkim pogreškama za obojicu.

“Uopće me nije briga tko si ti i kako se nazivaš. Jesi li Kralj, Kraljica ili Princeza. Sad ćemo se potući, neće nas nitko zaje*avati”, kazao je Kanter.

Jamesov odgovor? Bio je ovakav:

“Gledaj, ja jesam Kralj, Kraljica je moja supruga, a Princeza moja kćer. Vidiš, svo troje imamo pokriveno.”

Inače, utakmica je završila pobjedom Cavsa koji su u njoj nadoknadili minus od 23 poena.

Povratak na Net.hr