URNEBESNO

LAKERSI PROGOVORILI HRVATSKI: ‘Omiljena riječ? Šupak! Do kraja godine ću znati sve psovke’

Bivši centar Cibone Ivica Zubac odrađuje prvu sezonu u NBA ligi i zasad se snalazi vrlo dobro u dresu slavnih Los Angeles Lakersa.

U najjačoj ligi svijeta je debitirao 2. studenog i ubacio šest koševa u pobjedi Lakersa protiv Atlante (123-116). Minutaža mu zasad ipak nije prevelika, pa se očekuje da će sljedećih dana debitirati za LA D-Fenderse, podružnicu Lakersa u NBA razvojnoj ligi.

‘Zu je krasan dečko’

U svakom slučaju, Lakersi imaju velika očekivanja od Zupca u budućnosti, a svjedoči tome i video iz svlačionice koji je objavio Croatian Sports. Reporteri ovog portala razgovarali su s članovima momčadi, a posebno su upečatljive bile riječi 23-godišnjeg Larryja Nancea.


“Zu je krasan dečko, naporno radi, a ja ću do kraja godine biti pun hrvatskog jezika. Uči me svaku psovku koju mogu zamisliti, tako da mogu razgovarati s Bogdanovićem, Nurkićem i ostalim dečkima koji govore taj jezik”, ispalio je Nance.

‘Zovem ga tako svaki dan’

A na pitanje koja mu je hrvatska riječ omiljena, još je više iznenadio.

“Moram reći – šupak. Zovem ga tako svaki dan i zabavljamo se na taj način. Do kraja godine ću znati sve psovke”, uz smijeh je rekao Nance, dodavši kako bi volio posjetiti Hrvatsku.

Povratak na Net.hr