Pred novinarima poručio treneru: 'Sad neka on plati!'

Uoči gostovanje u Šibeniku protiv Jollyja, košarkaši Cibone održali su konferenciju za novinare. Iako je i trener Jasmin Repeša najavio svoj dolazak, nije se pojavio.

16.4.2012.
14:58
VOYO logo

Sad će, evo, samo što nije. Pričekat ćemo ga još minutu...", govorila je Cibonina glasnogovornica Martina Šourek.

Prošlo je pet minuta, a trener Jasmin Repeša javio je kako ne ipak stiže na zakazanu presicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad neka on plati novčane penale kako i mi moramo za kašnjenje na trening, ha, ha...", našalio se Davor Kus i u Jaskovom tonu najavio utakmicu kod Jollyja.

Iako su jedina stopostotna momčad u Ligi za prvaka, slabije izdanje protiv Svjetlosti, Vukovi su doživjeli kao veliko upozorenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smijemo više propuštati protivnike, a utakmica u Šibeniku iznimno nam je važna jer u petak igramo s Cedevitom koju moramo dočekati u što boljem raspoloženju", rekao je Davor.

Antwain Barbour Šibenčane također smatra opasnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će teško jer nije lako nikoga dobiti dva puta za redom. Ovo će biti još jedan korak prema osvajanju naslova prvaka", smatra Cibonin Amerikanac i ocjenjuje svoju prvu sezonu pod Tornjem.

"Kad se podvuče crta, bila je to dobra sezona. Nije bilo lako promijeniti tri trenera, ali profesionalac sam. Ugovor mi je do kraja sezone, ne znam još hoćemo li pregovarati oko produljenja, ali Zagreb je jedan od najljepših gradova u kojima sam igrao i volio bih ostati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kusu su uskoro 34 godine, no o prekidu karijere ne razmišlja.

"Planiram igrati dok god budem imao volje za dolaziti na treninge. Pogotovo bih ostao u Ciboni gdje se osjećam najbolje. Može možda smiješno zvučati, ali ja još uvijek mogu napredovati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo