KONAČNI DOKAZ JORDANOVE VELIČINE: / Njegova sličica prodana je za cifru od koje zastaje dah

Image
Foto: AFP

Gospodin košarka i dalje donosi novac njegovim navijačima

27.2.2019.
19:02
AFP
VOYO logo

Michael Jordan je jedan od najvećih košarkaša svih vremena. Iako je posljednju utakmicu odigrao 16. travnja 2003. godine, Jordan drži zlatne standarde kada je u pitanju košarka i 16 godina nakon umirovljenja i dalje obara rekorde.

Jordan je u karijeri vodio Chicago Bullse do šest naslova prvaka, a svatko tko je u periodu dominacije Bullsa i MJ-a u NBA ligi skupljao sličice, sada bi u rukama mogao imati pravo bogatstvo. Tako je sličica Michaela Jordana iz 1997. godine na aukciji preko eBaya prodana za nestvarnih 350 tisuća dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srušen rekord

Ovime je ispisana povijest jer je ova sličica postala najskupljom ikad koja je prodana putem online prodaje. Označena kao malo izmijenjena. To znači da se radi o autentičnoj sličici, ali da je tijekom godina možda i restaurirana.

Također, ovo je najskuplja sličica Jordana koja je ikad prodana, a interesantno je da ih u svijetu ima svega nekoliko. Ukupno 10 ih je proizvedeno, a trenutno se zna za njih tri. Identitet kupca i prodavatelja nije poznat. Vjerojatno se zbog zaštite privatnosti nikad neće ni otkriti, ali se barem jednom od njih posjedovanje ove sličice itekako isplatilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo