Legenda šokirala američku javnost: 'Vi ste idioti!'

Los Angeles Lakersi, koji su ovoga ljeta u svoje redove doveli Stevea Nasha i Dwighta Howarda, su i dalje bez pobjede nakon 10 utakmica što američkim novinarima daje “materijala” za oštre kritike.

Najbolji igrač i “gazda” svlačionice Lakersa, Kobe Bryant, suzdržavao se dosada od komentara, ali je nakon drugog poraza u sezoni “puknuo”.

“Ne mogu… Jednostavno ne mogu shvatiti ovaj grad. Grizem jezik kako ne bih sve ove koji nam zvižde i kritiziraju nas nazvao idiotima, ali čini mi se da upravo jesam. Gledali su nas kako osvajamo naslove prvaka i znaju koliko je teško uklopiti nove igrače u sustav, pa mi stoga nije jasno zašto su sada postali toliko glupi da nas kritiziraju i vrijeđaju”, rekao je Bryant te nastavio.

“Deru se s tribina: Daj loptu Nashu da dribla i stvara prilike svima na parketu. Daj loptu Howardu da zakuca. Daj loptu Kobeu da prođe jedan na jedan… Ne želim biti oštar, ali to je idiotski. Pustite nas da radimo u miru!”

Podsjetimo, Lakersi su u pripremnim utakmicama doživjeli osam poraza, te su nova dva upisali u prva dva dana nove sezone NBA lige od Dallasa odnosno Portlanda.

Povratak na Net.hr