Katastrofa: Hrvatska ostala bez ključnog igrača!

Hrvatski košarkaši ponovno će na jedno veliko natjecanje ići bez supervažnog igrača Marka Tomasa.

30.8.2013.
16:43
VOYO logo

Stigla je i potvrda. Marko Tomas neće nastupiti na Europskom prvenstvu u košarci koje će se od 4. do 22. rujna održati u Sloveniji. 28-godišnji Koprivničanin koji je jedan od nositelja igre naše reprezentacije ozlijedio se na treningu u četvrtak navečer i to u naizgled sasvim bezazlenoj situaciji.

Tomasu je usred istrčavanja jedne kontre puknuo miš kvadricepsa i morao je uz bolnu grimasu napustiti trening, a liječnici su u petak tek mogli konstatirati da je ozljeda jednostavno preteška za Markov nastup na Eurobasketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Jasmin Repeša je ovakav tijek događaja prokomentirao riječima: 'Ovo je prokletstvo', jer Tomasu je to već treće Europsko prvenstvo zaredom na kojem ne može nastupiti zbog ozljede.

Kako sada stvari stoje, Repeša neće zvati zamjenu za vrlo važnog igrača u svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je 99 posto da neću igrati na Eurobasketu. Kada vas u mišiću malo pecne morate pauzirati tjedan-dva, a malo više peckanja znači tri do četiri tjedna pauze. A mene je ovaj puta zapeklo i više od toga pa se nadam da mi nije propala sezona. Ovo je prvi put da mi je puknuo kvadriceps, do sada je pucala zadnja loža", komentirao je za Večernji list utučeni Tomas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo