Neviđeni balkanski cirkus u gradu Dražena Petrovića

Nesvakidašnji događaj obilježio je prijateljsku utakmicu između Jollyja i Širokog. Naime, dvoboj je prekinut jer su suci i službenici sa zapisničkog stola napustili utakmicu.

19.9.2014.
12:39
VOYO logo

ŠibenikIN prenosi situaciju koja se može svrstati u rubriku "vjerovali ili ne". Razigravač Širokog Toni Katić dobio je drugu tehničku već u drugoj četvrtini, te je zbog toga morao napustiti teren. Na tu sudačku odluku reagirao je i Ivan Velić, trener Širokog i bivši trener baš Jollyja, kojeg su Kardum, Braica i Mirčeta također htjeli isključiti, ali kad su gosti odbili napustiti teren, to su uradili suci.

I onda - spektakl! Na zapisnički stol sjeo je vlasnik kluba Josip Stojanović Jolly, do njega bio je načelnik Općine Bilice Josip Ćaleta-Car, a utakmicu je do kraja sudio Dean Lauri, bivši sudac koji je samo došao pogledati ovu utakmicu, i koji je bio na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče same utakmice, Jolly je slavio protiv Širokog rezultatom 84:82, zahvaljujući Anti Mašiću koji je u samoj završnici uspio izboriti prekršaj, nakon kojeg je zabio oba slobodna bacanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo