Nakon povijesnog slavlja Cibona dozivjela tezak udarac

Prvi razigravac Cibone i uz Darija Sarica definitivno prvo ime momcadi Slavena Rimca, Jerel Blassingame, izgubio je zivce. Amerikanac je donio odluku kako vise nece igrati za osvajace ABA lige.

9.5.2014.
9:05
VOYO logo

Place u Ciboni nema vec mjesecima, a iz kluba konstantno najavljuju velike promjene i dolazak svjezeg kapitala. No, obecanje je u zagrebackom klubu zaista - ludom radovanje. Shvatio je to i dosad strpljivi Blassingame, koji je na koncu ipak izgubio zivce.

"Kad je na pola sezone momcad ostala bez nekih igraca, postojala su neka obecanja kojih se klub nije drzao. Mi smo unatoc tome napravili sjajnu kemiju izmedu sebe i stigli do rezultata koje je malo tko ocekivao. Zasluga je to i trenera i decki iz momcadi. No, stvari se ne popravljaju, cak ni nakon sto smo osvojili ABA ligu. Jos vise smeta sto se nitko od onih koji bi trebali biti odgovorni za nas novac ne pojavljuje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlucio je Amerikanac kako vise nece igrati za Vukove.

"Ne, vise ne zelim igrati. Necu igrati utakmice, to je moja odluka. Niti protiv Cedevite, barem kako sada stvari stoje. Ne ocekujem nista. Doista nista. Sit sam obecanja, a i nitko nam govori nista, pa kako onda mogu nesto ocekivat", naglasio je za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A vec sljedeca utakmice je ona protiv Cedevite. Ovo je veliki udarac za Cibonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo