VIDEO: / Košarkaška zvijezda doživjela strašnu ozljedu koja je zgrozila čitav svijet

Američka košarkaška zvijezda, igrač Indiana Pacersa Paul George, slomio je nogu na treningu utakmici odigranoj u Las Vegasu.

2.8.2014.
12:10
VOYO logo

Do ozljede je došlo rano u četvrtoj četvrtini kada je zvijezda Houstona James Harden bio u kontri, a Paul George ga je htio blokirati. Došlo je do sudara nakon kojeg je George pao na desnu nogu koja je pod opterečenjem težine tijela i kuta pada odmah pukla. Tada su se svi sletili oko Georgea i šokirali viđenim. Desna noga je pukla na pola. Izbornik reprezentacije SAD-a Mike Krzyzewsky je obavijesto publiku da se Georg ozljedio, i da se utakmica prekida. George je odmah prebačen u bolnicu na specijalnu operaciju koja mu je, vjerojatno, spasila i karijeru. Svi su ostali u šoku zbog težine ozljede, ako i zbog važnosti i uloge ovog igrača od kojeg su svi imali velika očekivanja u Španjolskoj.

"Ovo je veliki udarac za nas", rekao je predsjednik Američkog košarkaškog saveza Jerry Colangelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Fi2R0IlCXlA

A bila je to noć koja je trebala biti obilježena povratkom na parket velike NBA zvijezde Derricka Rosea koji je skoro čitavu prošlu sezonu bio out zbog ozljede koljena, čovjeka koji spada u top 5 najboljih svjetskih igrača. A završila je ozljedom sličnog tipa igrača koji igra na istoj poziciji kao Rose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji strah da bi George uz SP mogao propustiti i veći dio ostatka slijedeće NBA sezone. Ako sudimo prema iskustvu iz prošlosti sličnih ozljeda u NBA ligi, onda je to realan scenarij.

O kakvom se igraču radi najbolje svjedoče brojke. George je prošle sezone bio uvjerljivo najbolji igrač Pacersa s prosjekom od 21.7 koševa, 6,8 skokova i 3,5 asistencija, a momčad je vodio do finala Istočne konferencije u kojem su doživjeli poraz od Miami Heata rezultatom 4:1 u pobjedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo