JAZZ ODSVIRAO SVOJE: / Warriorsi odradili posao i plasirali se u finale Zapada

Image

Košarkaši Golden State Warriorsa plasirali su se u finale doigravanja Zapadne konferencije upisavši četvrtu pobjedu u isto toliko ogleda protiv momčadi Utah Jazza.

9.5.2017.
8:23
VOYO logo

Baš kao što svoj posao na Istoku suvereno odrađuju aktualni prvaci Cleveland Cavaliersi, koji su do konferencijskog finala stigli u osam utakmica, jednako uvjerljivo djeluju u lanjski finalisti, pa sve nalikuje na njihovo novo sučeljavanje u borbi za naslov. Jasno, pred Cavsima je izazov kojeg će nuditi pobjednik ogleda Washington Wizardsa i Boston Celticsa, dok Warriorsi sad čekaju boljeg iz susreta između San Antonio Spursa i Houston Rocketsa.

Da će košarkaši Jazza na odmor dalo se zaključiti i po uvodnoj četvrtini u kojoj su gađali tek 3-16 iz igre, ubacili 17 i primili 39 poena. Warriorse su do pobjede predvodili Stephen Curry sa 30 poena i sedam asistencija i Klay Thompson s 21 košem. Kevin Durant je dodao 18, a svestranost ponovno dokazao Draymond Green koji je ubilježivši 17 poena, deset skokova i jedanaest asistencija stigao do trećeg triple-doublea u doigravanju kroz svoju karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gordon Hayward je s 25 poena bio najbolji u redovima poražene momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo