JASNA PORUKA HRVATSKOJ ZVIJEZDI: / 'Sada je pravi trenutak! Ovo je velika prilika, nadamo se da želi doći'

Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukić

Predsjednik NBA momčadi Philadelphia 76ers Bryan Colangelo i trener Brett Brown planiraju put u Istanbul gdje bi se trebali sastati s hrvatskim košarkaškim reprezentativcem Darijem Šarićem (22).

9.5.2016.
21:53
PIXSELL, Sanjin Strukić
VOYO logo

Tijekom drafta 2014. godine Šarića je izabrao Orlando Magic koji ga je odmah mijenjao u Philadelphiju. Naš je košarkaš, međutim, odlučio ostati još dvije godine u Europi, točnije u redovima turskog Anadolu Efesa s kojim je tog ljeta potpisao ugovor. Nedavno su se pojavila nagađanja da bi Šarić mogao još jednu sezonu ostati na Starom kontinentu, što je i razlog zašto se Colangelo i Brown spremaju put Istanbula.

'Razgovarat ćemo o svim opcijama'

"Sjest ćemo s Darijem, možda i s članovima njegove obitelji i agentom. Razgovarat ćemo o svim opcijama i objasniti mu zašto mislimo da je pravo vrijeme za njega da odmah dođe u NBA. Mislim da je ovo velika prilika za njega i da je dobar trenutak za dolazak. Nadamo se da ima želju biti ovdje", rekao je Colangelo američkim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ode li Šarić ovo ljeto u NBA ligu, u prve dvije godine imao bi ugovor od 4,7 milijuna dolara. Učini li to godinu dana kasnije, izaći će iz okvira definiranih ugovora za novake i u tom bi slučaju imao pravo slobodno pregovarati o iznosu. Mogao bi tada dobiti čak i preko 20 milijuna dolara za tri sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da je Šarić ove sezone u Euroligi bio na prosjeku od 11,7 koševa i 5,8 skokova po utakmici. Njegov Efes je natjecanje završio u drugom krugu natjacanja po skupinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo