SHOWTIME U ATLANTI: / James odigrao jedan od 'najbezobraznijih' poteza sezone; Nitko ne vjeruje da je ovo Kralj napravio

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Showtime u State Farm Areni u Atlanti

16.12.2019.
7:13
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Samo je jedan hrvatski košarkaš u noći s nedjelje na ponedjeljak po hrvatskom vremenu igrao u NBA ligi. Centar rodom iz Mostara Ivica Zubac započeo je utakmicu za svoje Los Angeles Clipperse u petorci, prema već ustaljenom običaju, i u porazu na gostovanju u United Centru u Chicagu protiv domaćih Bullsa 109:106, ugradio svega četiri poena uz tri skoka za 15 minuta igre. Pobjednički koš zabio je Zach LaVine nakon sjajno odrađene solo akcije, kojoj je prethodio blok igrača Bullsa. To možete vidjeti - OVDJE.

Image
ŠARIĆ PONOVO UBOJIT, ALI EKIPA MU JE KATASTROFA: /

Luka Dončić doživio nezgodu, dvorana utihnula kada je vidjela što se dogodilo

Image
ŠARIĆ PONOVO UBOJIT, ALI EKIPA MU JE KATASTROFA: /

Luka Dončić doživio nezgodu, dvorana utihnula kada je vidjela što se dogodilo

Montrezl Harrell i Zach LaVine najzaslužiji za slavlje Bullsa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Montrezl Harrell bio je najzaslužniji za pobjedu svoje momčadi, ostvarivši učinak od 30 poena uz sedam skokova za gotovo 33 minute igre. Paul George najviše je pokazao u redovima poražene momčadi sa 27 poena, šest asistencija i četiri skoka za 30:43. Trener Clippersa Doc Rivers u ovoj utakmici nije imao na raspolaganju svog najboljeg igrača Kawhi Leonarda, kao ni Patricka Beverleyja, JaMychala Greena i Patricka Beverleyja. Skraćenu snimku utakmice možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakersi nastavili pobjednički niz

Los Angeles Lakersi su protiv žilavih Atlanta Hawksa na gostovanju u Atlanti nastavili svoj pobjednički niz i povećali ga na sedam utakmica. Na kraju je završilo 101:96 za Hawkse. to im je i 14. uzastopna gostujuća pobjeda, što je najviše još od sezone 1972-73., kada su imali niz od 18 pobjeda u gostima.

Najbolji košarkaš današnjice LeBron James nije bio niti malo umoran, javlja ugledni američki NBA Yahoo, i dodaje kako je Kralj ubacio 32 poena. Amerikanci pišu kako je James puno ozbiljnije shvatio igranje obrane u ovoj sezoni. Za novu pobjedu Lakersa najzaslužniji je bio dvojac LeBron James i Anthony Davis. LeBron je upisao spomenuta 32 koša, ali uz 13 skokova i 7 asistencija, a startni centar Anthony Davis 27 poena i 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akcije za pljesak

No, Atlanta se nije predavala, disala je za vratom Lakersima koji ponovno imaju momčad za naslov prvaka. Jedan od najboljih poteza utakmice dogodio se 2:03 prije kraja prvog poluvremena, pri rezultatu 45:39 za Lakerse, kad je James u jednoj kontri sjajno, između nogu, dodao veteranu i nekad dominantnom centru lige Dwigtu Howardu na zakucavanje. Cijela klupa Lakersa u tom je trenutku skočila s klupe...

"Kakva fantastična akcija. Ovo je za TV špice", u transu je kazao komentator utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku druge četvrtine, play Lakersa, iskusni Rajon Rondo, "fejkao" je dodavanje, a nakon toga LeBron James i blokadu na svom igraču. To možete vidjeti - OVDJE. Skraćenu snimku dvoboja i najzanimljivije poteze u utakmici možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phila bez ozlijeđenog Joela Embiida izgubili u Brooklynu

Košarkaši Philadelphije, koji su gostovali kod Brooklyn Netsa bez ozlijeđenog centra i najboljeg igrača momčadi Joela Embiida, poraženi su sa 89:109. Momčad Brooklyna predvodio je Spencer Dinwiddie sa 24 koša, a Joe Harris dodao je 16 poena. U redovima Sixersa najbolji su bili Ben Simmons sa 20 i Tobias Harris sa 17 koševa.

Srpski centar Nikola Jokić sa 25 poena i 10 skokova predvodio je Denver u pobjedi 111:105 protiv New York Knicksa, a njegov sunarodnjak Bogdan Bogdanović, koji je zabio 25 koševa, najzaslužniji je za slavlje Sacramenta 100-79 u gostima kod Golden State Warriorsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New Orleans Pelicans - Orlando Magic 119:130 Indiana Pacers - Charlotte Hornets 107:85 Atlanta Hawks - Los Angeles Lakers 96:101 Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers 109:89 Denver Nuggets - New York Knicks 111:105 Golden State Warriors - Sacramento Kings 79:100


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo