JAMES HARDEN PRIVATIZIRAO UTAKMICU: / NBA povijest ne pamti igrača koji je ovo napravio

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Na parkete se vratio Dirk Nowitzki

14.12.2018.
8:06
AFP
VOYO logo

James Harden odigrao je statistički moćnu utakmicu, pritom i odveo svoje Houston Rocketse do 126-111 pobjede protiv Los Angeles Lakersa. Raspoložen je za sastav iz Staples Centra bio LeBron James s 29 poena i pet skokova, odličan i Kyle Kuzma s 24 koša i pet asistencija, no obojica su mogla tek promatrati ono što je na drugoj strani radio vođa Rocketsa.

Harden za povijest

Triple-double učinak izgradio je Harden s nevjerojatnih 50 poena, deset skokova i jedanaest asistencija napravivši i u utakmici pomalo nevjerojatnu stvar. Naime, u posljednjoj dionici igre tražio je odlazak na klupu zbog umora, a kad se s nje vratio stavio jedanaest poena kojima je sastav iz Houstona odveo do slavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo ukupno 37. Hardenov triple-double u karijeri, ali i četvrti u kojem je u rubrici poeni stajala brojka od 50 ili više. Nitko u povijesti NBA lige nema ih toliko takvih.

Nitko kao Dirk

Niz od deset uzastopnih poraza prekinila je momčad Phoenix Sunsa 99-89 pobjedom protiv Dallas Mavericksa za koje je po prvi put u ovoj sezoni zaigrao Dirk Nowitzki. Odigrao je tek šest minuta, ubacio dva poena, ali i to je bilo dovoljno za povijest budući da je njemački veteran ulaskom na parket postao prvi igrač u povijesti najjače košarkaške lige svijeta koji je za istu momčad zaigrao i u 21. sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Houston Rockets - LA Lakers 126-111 San Antonio Spurs - LA Clippers 125-87 Orlando Magic - Chicago Bulls 97-91 Phoenix Suns - Dallas Mavericks 99-89

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo