JAMES HARDEN DOBIO FANTASTIČNOG SUIGRAČA: / Houston osnažio momčad deseterostrukim All-Star igračem

Image
Foto: AFP

Deseterostruki All-Star igrač stavio potpis na jednogodišnji ugovor vrijedan 2,4 milijuna USD

13.8.2018.
20:45
AFP
VOYO logo

Glavni menadžer Houston Rocketsa Daryl Morey u ponedjeljak je objavio da je njegova momčad potpisala ugovor sa 34-godišnjim slobodnim krilnim igračem Carmelom Anthonyjem te tako potvrdio ono što je već tjednima najavljivano kroz američke medije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trostruki osvajač olimpijskih zlatnih odličja

Tako se nakon Denvera, New Yorka i Oklahoma Cityja, trostruki osvajač olimpijskih zlatnih odličja te najbolji američki strijelac i skakač na olimpijskim igrama, našao u četvrtoj momčadi, gdje će mu suigrači biti prošlosezonski najkorisniji igrač NBA lige James Harden i jedan od ponajboljih razigravača na svijetu Chris Paul, pod čijim su vodstvom na parketu Rocketsi u prošloj sezoni stigli do najboljeg učinka u osnovnom dijelu sezone (65-17)...

VRAĆA SE NAJPOPULARNIJA KOŠARKAŠKA LIGA NA SVIJETU: Prvog dana od Hrvata na parket će samo Darijo Šarić

Anthony je nakratko, u ovogodišnjem ljetnom prijelaznom roku, bio i članom Atlanta Hawksa, u koje je stigao putem razmjene igrača između tri kluba, ali se znalo da u tom dresu neće odigrati nijednu utakmicu i pritom zaraditi 25,4 milijuna USD koliko mu je ostalo od ugovora za sljedeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Rocketsi nisu objavili detalje ugovora, u američkim medijima je objavljeno da je deseterostruki All-Star igrač stavio potpis na jednogodišnji ugovor vrijedan 2,4 milijuna USD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrao 1054 utakmice

U NBA karijeri Carmelo Anthony je odigrao 1054 utakmice u kojima je ostvario prosjek od 24,1 koša, 6,5 skokova i 3 asistencije, što ga čini jednim od 11 igrača u povijesti NBA lige koji su uspjeli to ostvariti, a od aktivnih igrača time se mogu pohvaliti samo LeBron James i Kevin Durant. S prosjekom od 28,7 koševa po utakmici Anthony je bio najbolji strijelac NBA lige u sezoni 2012/13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anthony će s Houstonom ući u svoju 16. NBA sezonu. Prošle je sezone igrajući za Oklahoma City Thunder u 78 utakmica osnovnog dijela sezone ubacivao 16,2 koša u prosjeku, uz 5,8 skokova i 1,3 asistencije. OKC je u prvom krugu doigravanja ispao u šest utakmica od Utah Jazza.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo