Jedanaest koševa Ante Tomića u 91-84 pobjedi Barcelone nad Real Madridom

Valencia je u vodstvu, Barcelona je druga, a Perasovićev Laboral četvrti

Real Madrid's Italian forward Andres Nocioni (L) vies with Barcelona's Croatian centre Ante Tomic during the Euroleague basketball Top 16 round 6 match Real Madrid vs FC Barcelona at the Palacio de Deportes in Madrid on February 5, 2015.   AFP PHOTO/ DANI POZO / AFP / DANI POZO
FOTO: AFP

U španjolskoj košarkaškoj ligi odigrano je trinaesto kolo, a najzanimljivija utakmica bila je između Real Madrida i Barcelone. Slavili su gosti 91-84 za koje je nastupio i centar hrvatske reprezentacije Ante Tomić. Za 22 minute postigao je 11 koševa, uz pet skokova i pet osobnih pogrešaka.

Barcelona se nalazi na drugom mjestu s omjerom 12-1, vodaća je Valencia s 13 pobjeda, dok je Real Madrid na 11 pobjeda i dva poraza. Laboral Kutxa u kojoj je trener Velimir Perasović, a igra Darko Planinić, nalazi se na četvrtom mjestu s omjerom 10-3.

Osam koševa Zorana Vrkića

Laboral je sa 101-79 pobijedio Fuenlabradu, a Planinić je ubacio dva koša. Za goste Marko Popović nije postigao koš u 15 minuta igre, dok je Josip Sobin postigao četiri koša.

Goran Suton je s Juventutom poražen 85-77 kod Bilbaa, a Suton je ubacio sedam koševa. Zaragoza je pobijedila Gipuzkou 80-59, a kod poraženih Zoran Vrkić je postigao osam koševa.