IZJEDNAČENA SERIJA: / Slovenski košarkaš isprebijan, a Miami poražen

Image

Košarkaški sastav Toronto Raptorsa svladao je suparničku momčad Miami Heata u jedinoj utakmici NBA doigravanja koja je na rasporedu bila u noći na petak.

6.5.2016.
8:14
VOYO logo

Kao i u uvodnoj utakmici serije i ova je riješena tek nakon dodatnog vremena, a da pobjeda ostane kod kuće pobrinuo se litavski centar Jonas Valančijunas koji je od ukupnih 15 poena i dvanaest skokova u posljednjoj četvrtini ogleda i produžetku ostvario učinak od 11 koševa i sedam uhvaćenih lopti. DeMarre Carroll s 21 poenom i pet skokova, DeMar Derozan s 20 koševa i osam skokova i Kylie Lowry s 18 poena i šest asistencjia bili su najistaknutiji pojedinci pobjedničkog sastava.

Udarac DeRozana

Slovenski košarkaš Goran Dragić doslovce je krvario za pobjedu svoje momčadi, no tri šava s unutarnje strane i pet s vanjske strane usnice kojima je zaustavljeno krvarenje nakon udarca laktom DeRozana, ostat će mu samo dodatna ružna uspomena na ovaj poraz. Bio je najbolji strijelac Heata s 20 ubačenih koševa, a pogodio je i tricu vrijednu produžetka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri manje od njega ubacili su Dwyane Wade i Joe Johnson, dok je Hassan Whiteside susret završio s po 13 poena i skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA doigravanje, konferencijski finale:

Istok

Toronto Raptors – Miami Heat 96:92

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(rezultat u seriji je 1:1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo