KVALIFIKACIJE ZA SP

IZBORNIK SKELIN ODABRAO 12 IGRAČA ZA NIZOZEMSKU: ‘Ugodno su me iznenadili svi dečki i smatram da ova grupa ima potencijala’

Hrvatska reprezentacija sutra, 22. studenoga 2017. u jutarnjim satima putuje za Nizozemsku gdje će u petak, 24. studenoga 2017. (20:00) odigrati svoju prvu utakmicu Kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. protiv reprezentacije Nizozemske.

Izbornik Ivica Skelin skratio je sadašnji popis od 15 igrača na njih 12 te će na put krenuti: Dominik Mavra, Toni Katić, Filip Krušlin, Jakov Mustapić, Domagoj Bošnjak, Ivan Ramljak, Luka Božić, Željko šakić, Boris Barać, Miro Bilan, Darko Planinić i Josip Sobin.

Karlo Žganec, Roko Badžim  i Josip Bilinovac i dalje ostaju u krugu za drugu utakmicu.

“Ostaje ta utakmica s Italijom u nedjelju, a svi su oni na dispoziciji reprezentaciji. Smatram da su zaista jako dobro radili, nije razlog što nisu među ovih dvanaest jer nisu dobro radili, zapravo su nijanse odlučile. Oni su tu i ako zatrebaju računamo na njih. Ugodno su me iznenadili svi dečki i smatram da ova grupa ima potencijala i u budućnosti ćemo ih jako dobro pratiti“, rekao je izbornik hrvatske reprezentacije Ivica Skelin.

Povratak na Net.hr