IZBORNIČE, VIDITE LI OVO? / Srbija poslala zastrašujuću poruku Hrvatskoj

Image
Foto: AFP
10.9.2015.
16:56
AFP
VOYO logo

Tek po završetku svih dvoboja znat će se konačan redoslijed, ali kalkulacija oko mogućih hrvatskih suparnika na Eurobasketu se sada svodi na ovo: ako Litva pobijedi Češku, igrat ćemo protiv ove potonje reprezentacija, a ako pobijedi Češka, idemo na Latviju.

Image
PANIKA NA EUROBASKETU: /

Zbog pileta evakuirana dvorana!

Image
PANIKA NA EUROBASKETU: /

Zbog pileta evakuirana dvorana!

Ukrajinci su mogli pobjedom izboriti plasman u osminu finala, ali su sve dobro što su radili u prvom poluvremenu uništili u drugom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgijci su se vratili te drugu dionicu dobili s 12 razlike za konačnih 79-71. Gillet je s 15 koševa predvodio strijelce Belgije, Van Rossom je ubacio 14, a Serron i De Zeeuw po 11. Fesenko je s 20 poena bio uvjerljivo najbolji kod Ukrajinaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teodosić ponovno oduševio na Eurobasketu

Belgija će u osminu finala s treće ili četvrte pozicije, ovisno o ishodima dvoboja Estonija - Latvija i Litva - Češka.

Za sve ljubitelje košarke u Hrvatskoj utakmica između Srbije i Italije bila je posebno zanimljiva jer u slučaju da sad Srbi kao veliki favoriti prođu svoju prepreku u osmini finala, a Hrvatska kao drugoplasirana iz skupine C u osmini izbaci trećeg iz skupine D, upravo će se te dvije reprezentacije susresti u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Košarkaši Srbije u posljednjem su kolu skupine B EuroBasketa u Berlinu svladali Italiju s 101-82 i bez poraza osvojili prvo mjesto. Ovo je bila još jedna moćna predstava srpskih košarkaša, zastrašujuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija je na krilima iznimno raspoloženog Miloša Teodosića (26 poena, 8 asistencija) već u 8. minuti vodila 25-12. Talijani su se vraćali, ali nijednom nisu uspjeli opasnije zaprijetiti izabranicima Aleksandra Đorđevića koji, što tunir sve više odmiče, igraju sve bolje.

Belinelli nije igrao

Nemanja Bjelica je ubacio 19 koševa uz 8 skokova, a dvoznamenkasti su još bili Miroslav Raduljica (14 poena) i Bogdan Bogdanović (10 koševa).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja istaknuti da je Italija igrala bez Marca Belinellija koji je propustio utakmicu zbog lakše ozljede. Nando Gentile je s 19 koševa predvodio talijanske strijelce, Bargnani je ubacio 17, a Gallinari 14. U skupini B Srbija je prva, sve ostale pozicije još su u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo