IVICA ZUBAC ZADIVIO TRENERA LAKERSA: / U Los Angelesu se više nitko ne smije na račun hrvatskog centra

Image

Ivica Zubac bio je jedan od hrvatskih košarkaša koji nisu bili na Europskom prvenstvu s kojeg je momčad predvođena Aleksandrom Petrovićem ispala u osmini finala.

27.9.2017.
19:12
VOYO logo

A da je napravio dobar posao tvrdi trener momčadi Luke Walton i sam iznenađen koliko se hrvatski košarkaš 'stesao' u odnosu na prošlu sezonu. Očito je Zubac savršeno jasno shvatio naputak klupske legende Magica Johnsona koji je rekao da će minutažu teško vidjeti igrači koji će imati dvoznamenkast postotak masnog tkiva, a Zubac je još u travnju bio na postotku od 18,4. Sada je priča u potpunosti drugačija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zubac izgleda izvrsno. Masnog tkiva ima osam posto i to mu je i novi nadimak. Njegovo novo ime je 'Osam posto'. Pitao me sjećam li se da je bio na 19 posto, odgovorio sam mu da se sjećam, da sam ga zbog toga ismijavao", kazao je trener momčadi Luke Walton.

Reakcija hrvatskog centra na kritike hvale je vrijedna, a svakako će mu biti i korisna budući da je na centarskoj poziciji dobio novu konkurenciju, australskog Hrvata Andrewa Boguta koji je bio prvi izbor drafta 2005. i prvak s Golden State Warriorsima 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo