INTERNETOM SE UPRAVO DIJELI OVAJ NEVJEROJATAN POTEZ LEBRONA JAMESA: / Zbog ovakvih majstorija ga zovu Kraljem

Image
Foto: Screenshot: Instagram

Na društvenim mrežama pojavio se video njegovog nevjerojatnog šuta

17.10.2018.
16:14
Screenshot: Instagram
VOYO logo

U noći s utorka na srijedu po hrvatskom vremenu počela je nova NBA sezona. Američka profesionalna košarkaška liga, najjača na svijetu, stoga je u fokusu sportskog svijeta. LeBron James, najbolji košarkaš na svijetu, nije igrao na otvaranju sezone najelitnije košarkaške lige svijeta za svoju novu momčad Los Angeles Lakers jer spomenuta ekipa nije igrala prvi dan.

ŠARIĆ RAZOČARAO NA OTVARANJU NBA SEZONE: Težak poraz 76ersa, prvaci na krilima blistavog Curryja otvorili pobjedom

James u momčadi koja ne pretendira za naslov

Razlog tome je što se James po prvi puta od 2010. ne nalazi u momčadi od koje se očekuje ulazak u finale, a kamoli da se od nje očekuje napad na naslov prvaka. No, na društvenim mrežama, pojavio se video njegovog nevjerojatnog šuta kojim je Kralj dao do znanja kako je spreman u staroj ulozi, samo u novoj momčadi, za nove izazove. LeBron je podijelio snimku na Instagramu koja pokazuje kako je spreman odlučivati utakmice, a snimka je postala hit i upravo se dijeli na društvenim mrežama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blok suigrača i trica iz koraka

Naime, za vrijeme jednog treninga na pripremama Lakersa, igrači su bili podijeljeni u dvije ekipe i kao što to često biva, igrali su pet na pet. Jamesova ekipa gubila je 111-108, na satu je ostalo sedam sekundi. LeBronu je suigrač napravio blok kako bi primio loptu na trici, krenuo je James lijevo i iz koraka naprijed pogodio tricu s nekih 8 metara. Pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo