IMA VISE NEGO U NAJBOLJIM DANIMA / Michael Jordan u 53. godini postao milijarder

Po mnogima najbolji svjetski kosarkas svih vremena Michael Jordan okoncao je svoju profesionalnu karijeru prije 12 godina. Ipak, za vrijeme aktivne igracke karijere nikad nije bio tako bogat kao danas

3.3.2015.
8:50
VOYO logo

Naime, ugledni magazin Forbes objavio je najnoviju ljestvicu najbogatijih ljudi na svijetu na kojoj se na 1741. mjestu nalazi popularni Gospodin Zrak.

Forbes je imovinu ovog 52-godisnjaka, sesterostrukog NBA prvaka sa Chicago Bullsima procijenio na okruglih milijardu dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se mnogi profesionalni sportasi po umirovljenju nadu u financijskim poteskocama, kod Jordana je prica upravo suprotna. On je jos tijekom aktivne igracke karijere zaradivao goleme svote novca od sponzora, a upravo zbog suradnje s poznatim proizvodacima sportske opreme, obuce i odjece koji koriste njegovo ime i danas se velik novac slijeva na njegov racun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nike je tako primjerice prosle godine objavio profit od 2.25 milijardi americkih dolara, od kojih se 90 milijuna dolara slilo u dzep Jordana, predsjednika i vlasnika ugledne NBA momcadi Charlotte Hornetsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo