SRPSKI PLAY PODIGAO PRAŠINU DOLASKOM U SPLIT: / 'Htio sam skočiti kroz prozor. Nikada nisam ljetovao u Hrvatskoj'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

'Split je odavno zainteresiran za Đokovića'

3.8.2020.
6:55
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Srpski 24-godišnji playmaker Ilija Đoković podigao je priličnu prašinu odlukom da ode u Split, ali nakon što je odradio prve treninge, ispostavilo se kako s odlukom nije pogriješio.

Image
CIBONA DOVELA ISKUSNOG AMERIKANCA KOJI JE CIJELU KARIJERU PROVEO U EUROPSKIM KLUBOVIMA: /

'Tražili smo baš jednog ovakvog'

Image
CIBONA DOVELA ISKUSNOG AMERIKANCA KOJI JE CIJELU KARIJERU PROVEO U EUROPSKIM KLUBOVIMA: /

'Tražili smo baš jednog ovakvog'

Trebao bi oplemeniti i podići igru Splita u sljedećoj, povratničkoj sezoni u ABA ligi

On bi itekako trebao oplemeniti i podići igru Splita u sljedećoj, povratničkoj sezoni u ABA ligi nakon sedam godina odsustva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Split je odavno zainteresiran za Đokovića, u njegove su se kvalitete uvjerili dok su u ABA 2 ligi igrali protiv Borca. Taj interes nije splasnuo u trenutku dok se spominjala želja Žutih za povratkom Roka Ukića, Đoković je i dalje bio na vrhu popisa.

"Mene je Split privukao kao košarkaški grad i sredina, ljudi poznaju i vole košarku, a što ću vam pričati o klupskoj povijesti. To vi znate bolje od mene. Posljednjih nekoliko godina Split se digao na noge, stabilizirao se i ja sam procijenio da mi takav klub odgovara. Došao sam pomoći kako bismo bili konkurentni svima u ABA ligi, kako bismo se borili za što viši plasman, jer ovaj grad to zaslužuje", kazao je Ilija Đoković u razgovoru za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daljnji rod najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića

Inače, Ilija je daljnji rod najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića...

"Novak i ja smo nekakav dalji rod, oba korijene vučemo iz istog mjesta, Jasenovog Polja kod Nikšića", dodao je Ilija Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ilija je po dolasku u Split morao u karantenu, takvi su propisi...

"Tih dana najteže mi je bilo gledati kroz prozor, vidim Split, vidim da je grad prelijep. Iskočio bih kroz prozor da smijem. Jedva sam dočekao negativan test na kraju karantene kako bih izašao iz stana i počeo obilaziti grad. Nikada nisam ljetovao u Hrvatskoj, meni je ovo fenomenalno. Oduševljen sam, zaista", rekao je srpski košarkaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Omiljen u košarkaškim krugovima u Srbiji

Ilija Đoković je, inače, omiljen u košarkaškim krugovima u Srbiji. Ima tome tri godine kad je reprezentacija Srbije trebala putovati na Univerzijadu na Tajvanu, ali je izbornik Zoran Todorović ostao bez igrača.

"Da, valjda ih je tridesetak otkazalo i onda je zvao mene. Bilo je 11 navečer, bio sam u jednom kafiću u Čačku. Zove me i pita: 'Bi li igrao za reprezentaciju?' Zašto ne bih, to je čast, pa svako dijete sanja o tome kad se počne baviti sportom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem je nastao kad je Todorović pitao za fotografiju za vizu, treba je imati ujutro...

"Rekao mi je da odem u WC, slikam se tako da su u pozadini bijele pločice. Ma, ispalo je dobro, sve se riješilo na naše zadovoljstvo", istaknuo je Ilija Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo