Hrvatski stručnjak još jednom izvisio!

Hrvatski košarkaški stručnjak Jasmin Repeša po drugi puta je izvisio. Njegov san da preuzme klupu Real Madrida ni ovoga puta se neće se obistiniti.

21.6.2011.
22:53
VOYO logo

Jasmin Repeša još je prije nekoliko dana uvjeravao predsjednika Real Madrida Florentina Pereza, kako je on najbolje rješenje za klupu njegove momčadi. No, prvi čovjek Kraljevskog kluba već mu je tada dao do znanja kako za tu važnu ulogu ima još jedno ime u opticaju.

"Ja sam najbolji trener za Realov projekt. Volim raditi s mladim igračima i pomagati im da postanu bolji. Bio sam u Madridu i razgovarao s Florentinom Perezom o svemu, ali on se predomislio", istaknuo je Jasko za jednu madridsku radijsku postaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi trener Madriđana postao je 43-godišnji Pablo Laso, legenda kluba i proslavljeni španjolski reprezentativac koji je posljednje tri godine vodio Lagun Aro GBC iz San Sebastiana.

On je izabran za novoga trenera, a s Kraljevskim klubom je potpisao dvogodišnji ugovor. Španjolski As tvrdi da je dogovor s Repešom već bio postignut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trogodišnji ugovor s plaćom nešto manjom od milijun eura po sezoni, no Madriđani su u fazi rezanja proračuna sa 28 na 23 milijuna eura po sezoni i stoga se čelništvo kluba odlučilo za jeftinijeg trenera.

Španjolska Marca tvrdi da Laso stoji 400.000 eura po sezoni, što je u konačnici bio ključan detalj zbog kojeg je Repeša drugi put izvisio pred vratima Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106210300006 arti-201106200822006 arti-201106190282006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo