Nemoćna Hrvatska 'razbijena' u Londonu!

Košarkašice Hrvatske upisale su drugi poraz na Olimpijskim igrama koje se održavaju u Londonu. Zanimljivo, još su jednom poražene s identičnih 25 poena.

30.7.2012.
11:44
VOYO logo

I dok se protiv Amerikanka takav poraz mogao prihvatiti, onaj protiv Kine u ponedjeljak (58:83) je daleko teže pao. No, Kina je pobjedom protiv Češke u prvom kolu dokazala koliko je jaka, pa je zapravo i ovakav rezultat donekle realan. Velika boljka hrvatskih košarkašica u ponedjeljak je bila obrambena igra. Prelako su Kineskinje dolazile do koševa, pogotovo njihova centarska linija, ali i šuterice s distance. U obrani je Hrvatska konstantno padala na "pick and roll" igri i tako se nije moglo suprostaviti Kini.

Hrvatska je jedino uspjela parirati u prvoj četvrtini (24:21 za Kinu), a donekle je prihvatljivo završilo i prvo poluvrijeme (39:31 za Kinu). Nakon toga je uslijedio potpuni raspad hrvatske igre i na kraju je semafor pokazivao +25 za Kineskinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ružno je na kraju izgledalo da je Hrvatska imala čak 23 izgubljene lopte, ali i šut 5-18 za tri poena.

Kod Hrvatske je najbolja bila kapetanica Sandra Mandir sa 22 poena i pet skokova. Anđa Jelavić je dodala 11 uz pet skokova i četiri asistencije. Najbolja Kineskinja je bila Nan Chen sa čak 28 poena i 10 skokova. Lijie Miao je dodala 17 poena, a imala je i pet skokova, te 10 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu, u 21 sat, Hrvatska će igrati utakmicu 3. kola protiv čeških košarkašica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo