HRVATSKA UPISALA TOTALNO NEBITAN PORAZ: / Turci danas bolji, ali već smo osigurali nastup na Eurobasketu

Image

U reprezentaciji Hrvatske najbolji je sa 13 koševa bio Tomislav Gabrić, dok su Miro Bilan i Goran Filipović dodali po 12 koševa, a Antonio Vranković i Željko Šakić po 10

22.2.2021.
21:43
VOYO logo

Hrvatska košarkaška reprezentacija upisala je u ponedjeljak još jedan poraz u kvalifkacijama za Europsko prvenstvo 2022. godine, bolja je od nje u Istanbulu bila Turska sa 84:78.

Prva četvrtina je bila izjednačena, završila je rezultatom 21:21, no u drugoj se Turska odvaja na dva koša. Treća četvrtina donosi bolju igru Hrvatske koja dolazi u vodstvo, no u zadnjoj četvrtini Turci dobijaju utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi poraz

Tursku su reprezentaciju do pobjede vodili Sertac Sanli i Bugrahan Tuncer sa po 17 koševa i Shane Larkin koji je ubacio 16. U reprezentaciji Hrvatske najbolji je sa 13 koševa bio Tomislav Gabrić, dok su Miro Bilan i Goran Filipović dodali po 12 koševa, a Antonio Vranković i Željko Šakić po 10.

Ovo je Hrvatskoj drugi poraz u ovim kvalifikacijama, prije Turske je od nje bila Nizozemska koja je u subotu slavila sa 65:57. Hrvatska je kao prvoplasirana u skupini D s deset bodova osigurala plasman na Europsko prvenstvo 2022., kao i drugoplasirana Nizozemska s devet bodova koliko ima i Turska na trećem mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo