HRVATSKA BI MOGLA OSTATI BEZ ŠANSI ZA OI: / MOO pred odlukom koja će nas katapultirati daleko od Tokija

Image

Split se radovao povratku košarkaške reprezentcije koja bi trebala nastupati ovog lipnja. U Split bi trebali doći i Rusija, Meksiko, Brazil, Njemačka te Tunis

18.3.2020.
14:32
VOYO logo

Jako loše vijesti za hrvatsku košarku stižu od Međunarodnog olimpijskog odbora. Naime, u javnost je nakon sastanka puštena informacija da MOO razmatra mogućnost neigranja kvalifikacijskih turnira.

U prijevodu, velika je mogućnost da se ti turniri neće održati zbog opasnosti od zaraze koronavirusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto toga, ponuđeno je rješenje da se sudionici Olimpijskih igara odluče plasmanom na FIBA-inoj ljestvici. U tom slučaju Hrvatska ne bi mogla nastupiti u Tokiju.

Hrvatska tek 14.

Japan, Nigerija, Argentina, SAD, Iran, Francuska, Španija i Australija, a, ako se plasmani budu određivali prema FIBA-inoj ljestvici, svoje mjesto na olimpijskom turniru će još dobiti Srbija, Češka, Grčka i Litva. Hrvatska je, naime, tek 14. reprezentacija na FIBA-inoj ljestvici. Naglasimo još da odluka zasad nije službena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Split se radovao povratku košarkaške reprezentcije koja bi trebala nastupati ovog lipnja. U Split bi trebali doći i Rusija, Meksiko, Brazil, Njemačka te Tunis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo