Hrvat u nemilosti svoga trenera: ‘Teško mi je jer ne igram’

Trener Brooklyn Netsa Lionel Hollins otkrio je zašto je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović izgubio minutažu početkom 2015. godine: ‘Nije stvar u onome što je Bojan napravio nego u onome što nije napravio. Bogdanović je udario u zid i nije bio dovoljno agresivan’.

Nakon što je odlično počeo svoju debitantsku NBA sezonu u dresu Brooklyn Netsa, hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović više ne uživa povjerenje svoga trenera Lionela Hollinsa. Bogdanović je u potpunosti izgubio minutažu u Netsima, i sada se nalazi u problemima. Priliku umjesto Hrvata, koji je prvih 19 utakmica krenuo u početnoj petorci, u posljednje vrijeme dobiva ruski košarkaš Sergej Karašev.

“Nije stvar u onome što je Bojan napravio nego u onome što nije napravio. Bogdanović je udario u zid i nije bio dovoljno agresivan. Moraš igrati dobro i boriti se, a Karašev mi je puno pokazao na treninzima. Dao sam mu priliku i iskoristio ju je”, rekao je Hollins, piše New York Post.

Hrvatski košarkaš odgovorio je svom treneru.

//www.youtube.com/embed/bRzOrtfageQ

“Nisam bio agresivan kao u Europi gdje sam imao veliku minutažu, ali svejedno sam ubacivao po 11-12 poena. Nije lako biti agresivan kada si tek peta opcija u petorci, međutim bit ću agresivniji”, rekao je Bogdanović, te nastavio:

“U početku sam igrao puno, ali sada mi je jako teško jer ne igram. Nemam osjećaj da sam udario u zid, ali nisam nikada ranije bio u ovakvoj situaciji. Očito se moram na treninzima ponovno dokazati treneru.”

Povratak na Net.hr